Devrim Yatakta Başlar

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
Muronun bir sözü var "Devrim Yatakda Başlar" yada meşhur başka bir söz "Savaşma Seviş" bu sözü yabana atmamak gerek.
Balkan savaşı öncesinde Bulgaristan nüfusunun 4/3 ü müslüman Türklerden oluşuyordu. Bulgaristan gelecek korkusundan balkan savaşlarına girdi. Balkan savaşları sonrasında bulgar nüfusuna hakim olabildi. Almanya savaş sonrası ekonomik krize çare bulmak ve işçi sıkıntısını giderebilmek için kapılarını açtı açış o açış şuan almanya da saf alman kalmadı gibi birşey. Amerika afrikadan getirdikleri köle amaçlı yıllarca sömürdükleri zenciler bugün amerikan nüfusuna hatrı sayılır katkıda bulunur oldu. Hatta içlerinden biri şuan Amerikayı yönetiyor.Türkiye de Kürt sorunu hala devam ediyor. Kürt ailelerde her evde 13 15 hatta bir köy bir soydan türeme dahi mevcut. 80 öncesi 2 milyon olan kürtler şimdi Türkiye de 15 milyona ulaşmış durumda. Buradan benim çıkardığım sonuç aslında devrim savaşarak değil yatakta daha başarılı sonuç doğurabiliyor. Dur diyen olmassa.
 

eFSaNe_KaRTaL

| çArŞı |
Özel üye
Bi bakıma doğru tespit..
Aslında benim çok fena bi düşüncem var ama İnsan haklarına aykırı olabilir o yüzden söylemiyorum..Bu sorunu kökten çözer eminim..:D
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Türkiye için ciddi bir tehdit aslında nüfusun azalması.. Erdoğan’ın her aileden en az 3 çocuk derken çok doğru bir noktaya parmak basıyor.Hatta bugün dünyanın bir çok sanayileşmiş ve gelişmiş ülkesinde nüfus azalması ciddi bir sorun ..Türkiye şimdiden önlem almaz ise gelecekte bu Türkün sonu olur..Çünkü istatistiklere göre Türkiye nüfusunda ciddi bir düşüş var..

Başlık ilgimi çektiği için konuya girmiştim ama çok doğru bir yere parmak basmışsın Kızıl Mavi ..Ben bu devrimi destekliyorum..=)
 
Top