Denizin altında tatil deniz oteli

Tuba

Özel üye
Denizin altında tatil deniz oteli

Deniz altında tatil dönemi başlıyor

Deniz altında 10 yıldızlı bir otelde ya da bungalovda kalmak artık mümkün. Yaz tatiline farklı bir boyut katacak deniz altı otellerinin sayısı hızla artıyor. Hayal projeler gibi görülen deniz altı otellerinin sayısı artıyor. Dubai sayısız projeyle ilk sırada gelirken hazır projelere birçok yatırımcı talip.

deniz-alti-otel.jpg


Sabah Gazetesi'nden Dilek Taş'ın haberine göre; Hydrapolis adını taşıyan proje, Dubai'de hayata geçirilmeyi bekliyor. 220 odasıyla deniz altındaki en büyük komplekslerden biri olacak Hydrapolis, turizm kategorilerinde yer almasa da 10 yıldızlı otel olarak planlandı. Hyrapolis'in bir gecesi ise 5 bin 500 dolar olacak.


DENİZ ALTI OTELİ

deniz-alti-otel3.jpg


'Üç Ruh' anlamına gelen Three Spirits adlı proje ise Varşova Üniversitesi öğrencisi Filip Kurzewski'nin diploma tezi. Teknoloji fakültesi öğrencisi tarafından yapılan tez, Dubai başta olmak üzere çok sayıda yatırımcının dikkatini çekti. Henüz nerede yapılacağına karar verilmeyen üç farklı bölümde üç ayrı ruhu yansıtan bir deniz altı oteli hayata geçecek.


HER BÖLÜM BİR OTEL ODASI

deniz-alti-otel2.jpg


Morphotel adını taşıyan proje de bir üniversite öğrencisi tarafından tasarlandı. Ortadaki en büyük bölümün otel lobisini oluşturduğu projede her bir bölüm birer odayı oluşturuyor. Projenin sağ ve soldaki en küçük bölümleri ise hem kuzey hem de güney cepheye hakim suitlerden meydana geliyor. Tasarım aşamasında olan proje, yatırımcıları çağrıyor.


SUALTI BUNGALOVU

Lagün adını taşıyan proje ise her ne kadar bir akvaryumu hatırlatsa da aslında Dubai'de planlanan sayısız deniz altı otel projesinden biri. Onu diğerlerinden farklı kılan yanı, denizin içindeki kutu şeklindeki mimarisi. Maldivler gibi cennet adalarındaki su üstü bungalovlarının su altındaki örneklerini oluşturacak proje, hayata geçirildiğinde türünün ilk örneğini oluşturacak.
 
Top