Delphi..Acilll!!!!!!

Delphide ıdssliohandler socket,ıdmessage,topendialog,ıdantifreeze,ıdmessage komponentlerin ne işe yaradığını söyleyebilirmisiniz ???????
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
compenent isimlerini doğru şekilde yazar mısınız. opendialog programda kullanıcıya verdiğiniz mesajları içeriyor, idmessage ise mail gönderimi ile ilgili...
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Indy Bileşenleri hocam
IdSSLIOHandler, IdHTTP ile birlikte çalışıyormuş.
IdAntiFreeze bağlantı için netbağlantıları için kullanılıyor ancak bu indy bileşenlerine oldum olası yabancıyım mazlum. O yüzden kullanımı hakkında pek bilgim yok maalesef
 
Hocam geçenlerde yine rahatsız etmitim benim proje ödevim var yarın vermem gerekiyor mail atan program mail gönderirken sorun yaşıyorum mail göndermiyor smtp de bir hata veriyor onun hakkında bir bilginiz var mı ?
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bir domain ve hostingin var mı? Hostunda mail ayarlarını yaptın mı mazlum? Mail göndermek için gerekli kodları eklemiştim ilgili konuda. Dosyaları aşağıdaki linkten indirip test etmen lazım.

http://e-cozum.net/?dl_id=78

Bir önerim de adresini ziyaret etmeni öneririm. Gerçekten konuya yüksek düzeyde hakim birçok yazılımcı var ve sorununu daha kolay çözebileceğini umuyorum.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hocam host aldığınız yer domain ayarları için bir giriş adresi vermiştir size zaten erken olsaydı bizim siteden ayarlardık ama şu an ayarlayamam.

cpanel/plesk giriş yapın ve bir mail hesabı oluşturun. Gerekli ayar penceresi gelecektir zaten. Daha sonra ilgili bölümlere girdiğiniz şifreleri programa girin. Bu kadar kısa süreli olmasaydı kendi hesabımdan bir hesap ayarlardım ama bu saatten sonra zor görünüyor.
 
Top