• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Defne Joy Foster arkadaşının evinde ölü bulundu!

Suskun

V.I.P
V.I.P
Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki arkadaşının evinde ölü bulundu. Foster'ın ölüm neden araştırılıyor.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?
Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.

İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı.

Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. Tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu, NTV'de "Yeşil Ekran" kuşağında da sunuculuk yaptı.

Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katılmış ve geçen hafta yapılan oylama sonrası programa veda etmişti.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Olayda karanlık ayrıntılar var gibi. (Kadını biliyordum ama ismini -Defne Joy Foster- bu akşam öğrendim)

Bar da gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu ile tanışmış ve aynı akşam onun evine gitmiş. Bilemiyorum sanat dünyasında doğal karşılanabilir ama bana göre hiçte doğal olmayan bir durum. Ayrıca Fox haberde bu akşam dinlediğime göre arkadaşının ifadeleri de tuhaf. Her neyse Allah taksiratını affetsin. Bunlar kişisel yorum elbette herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır.
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Allah rahmet eylesin simdi ne dense ne yapılsa boştur geri hic birsekilde getirilemez en üzücü olani ise 1,5 yaşındaki bebeğinin olmasi allah sabir versin ailesine.
 
Top