• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Dantelli Ayakkabı Modelleri

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Kadınların elbise veya aksesuar seçimlerinde sıklıkla kullandığı dantel detayları yeni sezonda oldukça fazla ayakkabı modelinde kullanılıyor.Özellikle abiye elbiseler ve gece elbiselerinde kullanılan ayakkabı seçimlerinde Dantel Ayakkabı Modellerifazlasıyla ilgi görüyorlar diyebiliriz.Yeni sezonda şıklığın ve zerafetin simgesi haline gelen ayakkabı modellerinde fazlasıyla kullanılan dantel detayları kadınların herzaman olduğu gibi büyük ilgisini çekiyor.Birçok ünlü ayakkabı markasının çıkardığı koleksiyonda birbirinden gözalıcı ve harika bir görünüme sahip olan Dantel Ayakkabı Modellerini özel günlerinizde veya davetlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Bu gibi özel günlerinizde seçeceğiniz dantel detaylı etek veya elbise modelleriniz ile rahatlıkla birbirinden harika kombinler yapabilirsiniz.

NkqjRQ.jpg
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Özellikle çiçekli danteller ayakkabılarda en az dantel elbise modellerinde olduğu kadar şık ve zarif bir görünüm sağlıyor diyebiliriz.Dantel işlemeli ayakkabı modelleri yeni sezonda bayanların vazgeçilmez ayakkabı modelleri arasında yer alıyorlar.Sadece abiye elbiseleriniz için değil, yazlık dantelli elbiselerinizin veya dantelli bluzlarınızın altındada Dantelli Ayakkabı Modelleri oldukça şık duracak ve size zarif bir hava katacaktır..
fk5yIUX.jpg
jIlQ8J1.jpg
yUq6pVk.jpg


Özellikle sezonun en trend renkleriyle buluşan dantelli ayakkabılar muhteşem bir görünüme sahip olmak isteyen kadınların vazgeçilmezi haline geldi bu sezon.Yaza uygun daha açık renklerde dantel işlemeli ve motifleri sezonun ayakkabı modellerine gerçekten bambaşka bir hava katıyor.
fWwfWht.jpg
aNGV5Py.jpg
X4kfhta.jpg
YoG3qc1.jpg
 

Top