Dalaman Ortaca yolunda motor kazası

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
Edinilen bilgiye göre, 03.09.2019 tarihinde akşam Ortacadan Dalamana giden motor siklet sürücüsü Hakan Kınayer polislerin dur ihtarına uymadı.Ekiplerin kovalaması sonucu kaçarak ters istikamette giderken Demirhan Irgının kullandığı motorsikle çarpıştı olay yerinde her iki sürücü hayatını kaybetti.
 
Son düzenleme:

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
Şu yukarıdaki haberi okuyunca ve olaya şahit olan kişikerden dinleyince hem üzüldüm hemde bazı sorular aklıma geldi.

Kovalayan trafik polisi ortaca emniyetinde görevliymiş Dalaman sınırları içine kadar sürücünün arkasından gitmesi görevi dışında bir bölgeye girmesi hata değilmi?

Kovalama sonucu ters şerite girnesine sebep olduğu motorun süratlenmesine ve kaza yapmasına sebep olacağını düşünmedimi?

Güzargah boyunca emniyet kameraları var bu kameralardan teşhis edilip yakalanamazmıydı?

Trafik polisinin de kaza yaptığı ve kolunda kırık olduğundan bahsediliyor. Orada bulunan polisler olay yerine gelen 112 aracına öncelikle polisi bindirip hastaneye gönderiyorlar.Halbuki ağır şekilde yaralı olan çocukları göndermeleri gerekmezmiydi? Çünkü olay yerinde sürücü Hakan Kınayerin yaşadığından bahsediliyor.Eğer böyleyse oradaki polislerin bu ölümde hatası yokmu?

Ayrıca bazı vatandaşların anlattıklarına göre trafik polislerinin keyfi muamele yaptıkları,çoğu akşam yediemincide oturup sofra muhabbeti yaptıklarından bahsediliyor.

Vatandaşın anlattığı bu doğruyu bulmak ise yetkililerin işi.

Ölen kişilere Allahtan rahmet, yaralı polis memuruna acil şifalar diliyorum.
 

merakettim

Homo Sapiens Sapiens
Özel üye
Olayı tam olarak bilmediğimiz veyahut eksik bildiğimiz için yorum yapamıyoruz. Eğer görgü tanıklarının anlattığı gibi ise olaylar soruşturma açılmalı.
 
Top