CyberLink PowerDirector Ultra64 9.0.0.2930

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
CyberLink PowerDirector Ultra64 9.0.0.2930

Her türlü film ve fotoğraflarınız üzerinde kesme, bölme, yapıştırma, altyazı, ses ekleme, herhangi bir yerine çeşitli şekillerde yazı ve daha birçok ekleme ve değişiklik yapabileceğiniz kullanışlı ve üstün özellikli bir program, sınıfının en iyisidir.

Cyberlink bir video oluşturabilmek için yapacağınız işlem sayısını ve süresini azaltarak, yaratıcılığınızı konuşturmanıza olanak sağlıyor.Video işleme programları, yapacağınız işlemler için önemli bir zaman dilimine ihtiyaç duyar. Gereksiz harcayacağınız zaman, aslında yaratıcılığınızdan alıp götürür.

Programın ana penceresinden altı farklı video işleme aracına ulaşılıyor. Magic Style, Magic Fix, Magic Clean, Magic Motion, Magic Music ve Magic Cut adlı bu araçlar, size farklı seçenekler sunarak, sorunsuz sonuç almanızı sağlıyor.

Bu araçlarla 12 farklı stilde video girişi hazırlayabilirsiniz. Eğer bunlar yetersiz gelirse, Cyberlink?in web sitesinden yeni stilleri indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Görüntüde yüz ve gözleri otomatik tarayabilen Magic Fix?in kırmızı göz gidermesi ise oldukça başarılı.

Video stabilizer özelliği görüntü titremelerinin önüne geçerken, otomatik ışık ve renk dengelemesi, videoların görüntü kalitesini olumlu etkiliyor. DivX biçimini de destekleyen yazılımda, seçeceğiniz farklı efektleri birleştirerek farklı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Cyberlink power director;Her türlü film ve fotoğraflarınız üzerinde kesme, bölme, yapıştırma, altyazı, ses ekleme, herhangi bir yerine çeşitli şekillerde yazı ve daha birçok ekleme ve değişiklik yapabilirsiniz. Ayrıca videolar arasında geçiş yaparken, videolar başlarken veya biterken çeşitli efektler ve yazı ekleyebilirsiniz.

Yaptığınız çalışmaları birçok türden bilgisayarınıza kayıt edebilir ve CDRW aracılığıyla CD'lere aktarabilirsiniz. Videolarınız ve Fotoğraflarınız için daha birçok şey yapabileceğiniz, birçok programı kullanarak yapabildiğimiz şeyleri tek programla yapacağınız bir program.

Sürüm Adı: CyberLink PowerDirector Ultra64 9.0.0.2930
Tür: Media Tool
Boyut: 547 Mb
Eklenme Tarihi: 20.08.2011
Platform: XP - Vista - Win7
Dil : Multi.
Virüs Taraması : Tarandı - Temiz (Avira AntiVir Premium)

0c1Vo.png
 
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Top