Çukurca'da saldırı: 21 şehit!

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Hakkari'nin Çukurca ilçesine teröristler saldırı düzenledi. Çok sayıda şehit ve yaralı var
680706_detay.jpg



Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristler gece saatlerinde çok sayıda yere silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 21 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü öğrenildi.

Hakkari'ye bağlı Çukurca ilçesinin Keklikdere bölgesinde 18, Çukurca ilçe merkezinde de 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğu bildirildi. Teröristler tarafından gece saatlerinde emniyet ve jandarma binalarına yönelik gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya çıktı. Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu belirtilmeksizin 21 güvenlik görevlisinin şehit olduğu belirtildi.
 

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Nedir buya nasıl olur ya lanet olsun bu devlete bu soysuz köpeklrin soyunu hala kurutamıyolar lanet olsun ya Allahım az buz değil ya21 ya 21 eve ateş düştü .
 

ŞeHaZ

Söyle Derdin mi Var?
Kürtlerin haklarını savunacağız diye Kürtleri öldürüyorlar hamile kadınları üniversite öğrencisi genç kızları öldürüyorlar masum halkı öldürerek neyin özgürlüğünü savunuyorlar hala
 

ŞeHaZ

Söyle Derdin mi Var?
Nisan ayında sınıra dizilecek askeri kuveti protesto etmek için delirdiler bu kadar ama ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar onların sonu gelecek !
 

Mod-53

Uzaklardayım
Özel üye
artık yeter demenın zamanı geldi 21 evlat daha şehit ... yıllardır mılyonlarca cana kıydılar ... yeter artık yeter .. Allah cc bu itlerin cezasını oyle bi verecekki az kaldı ... tsk bu konuda bişeyler yapması lazım artık zamanı gelmedimi halen ..

tüm şehitlerimizin yakınlarına Allahtan sabir ihsan etmesimni temenni ederim .. Türk M illetinin Başı Sağolsun .
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Bıçak kemiğe dayanmıştı hani?...Neyi bekliyorlar ramazan bitti kurbanımı...????

Rabbim tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin...Rabbim geride kalanlarına sabır versin..=(
 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
artık pekte bir yorum yapmak istemiyorum bu konularda bir şehit kardeşi olarak benide üzüyor bu olaylar düşmanını bilmemek kadar kötü bişey yok dünyada kimi öldüreceğimizi bilsek sorun çözülür ama .... amaçlarının ne olduğunu kendileri bile bilmeyen bir terör örgütü kimi vuracağını bilmeyen bir askeri savunma :( içinden çıkılmaz bir durum alıyor dağdakini vursan bağdaki ayaklanıyor bağdakine kızsan insan hakları diyor .
asker emir bekliyor komutan satılmış ? öyle ölürüm demeklede olmuyor bu işler

ölme kardeşim
sokakta protesto edeni öldür..
halka kimse müdahale edemez halk herşeyin üzerindedir..
içinde barındırma, yemek verme ,acıma , polyana olup oda insan deme , dedimya ölme ........... öldür ırkın cinsin soyun dinin siyasi düşüncen ne olursa olsun bunu yap eğerki bu bayrağı seviyor bu vatan uğruma ölen dedene bir küçük minnetin varsa bunu yap..


kan dökmek iyidir o zevki sadece yumruğunda seni ezmeye çalışan birinin kanı pıhtılaşıyorsa hissedersin ....
 
Top