• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

Çıplak Gösteren Lens - Kamera ve Gözlükten Sonra Telefonda

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Japonlar bunu da yaptı. Çıplak gösteren kamera ve gözlükten sonra şimdi de çıplak gösteren lens ve telefon icat edildi.

Japon Kaya Optics adlı bir firma, kişilerin kıyafetlerinin altındaki tüm detayları(!) görmeyi sağlayan bir lens icat ettiklerini açıkladı. Güvenlik şirketlerinin kullanması için yapılan lensin başka niyetleri olan kişilerin eline geçmesi çok kötü sonuçlar doğuracak gibi gözüküyor. Lens derken göze takılan lenslerden bahsettiğimizi düşünmeyin. Lens, her türlü dijital kamera ve fotoğraf makinelerine takılabilecek bir aparat. Aşağıdaki resimlerde bu lensin marifetlerini görebilirsiniz.

ex1_1.gif ex1_2.gif

ex1_4.gif ex1_7.gif

ex2_1.gif ex2_2.gif

kodak_1.webp kodak_6.webp

Kaynak: https://www.kaya-optics.com/products/experiments.shtml

O konu ile ilgili zaten yetkililer iletişime geçmişler :P Aman ha sakın ha dikkat edin Ülkemize girmesin diye :P

Girmese iyi olur normal kameralı telefonlar bile bu kadar tehlikeli iken bu telefonla bilemiyorum artık :)))))))

Bu aslinda gercekten cok ilginc Isim verecegim ama Ben buna baktim haberlerde cok oldu . Buranin 10vor10 diye bir programi varda gercekten cok ilginc ti Paylasim icin Tesekkürler Yorumsuz

Geri