• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Cimbom'a süper transfer!

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Galatasaray Medical Park daha önce Eczacıbaşıve Beşiktaş'ta forma giyen Rus asıllı Türk oyuncu Natalia Hanikoğlu'nu transfer ettii.
647804_detay.jpg

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi takımlarından Galatasaray Medical Park, geçtiğimiz sezon Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımında forma giyen Natalia Hanikoğlu'nu renklerine bağladı.

Sarı-kırmızlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Natalia Hanikoğlu ile bir yıllık sözleşmenin imzalandığı belirtilerek, ''Natalia Hanikoğlu'na Galatasaray forması ile başarılar dileriz'' denildi.

Rus asıllı Türk vatandaşı olan 1975 doğumlu ve 1.89 boyundaki Natalia Hanikoğlu, kariyerine Rusya'da başladı. CSKA Moskova takımında profesyonel olan Natalia, Rusya'da Odinsova, İtalya'da Ancona'da oynadıktan sonra Türkiye'de Kocaelispor'a transfer oldu. Bu süreçte Türkiye vatandaşlığına geçen Natalia Hanikoğlu daha sonra Eczacıbaşı'nda forma giydi. Eczacıbaşı'ndan sonra Dinamo Moskova ve Beşiktaş'ta oynayan Hanikoğlu voleybola bir sene ara verdikten sonra Eczacıbaşı ile kariyerine devam etti.

Natalia Hanikoğlu son olarak geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımında forma giydi.

HT/Spor
 
Top