Cildimizi Koruyalım

cemree

=)=)
V.I.P
1263919525_cildimizikoruyalim.gif



Bu kış cildine çok iyi bak!

Cildin ve kış mevsimi için iyi geçinen arkadaşlar diyemeyiz. Gerçekte; cildin kışın daha az yağlanır, bir de bunun üstüne soğuk esen rüzgar ve kapalı mekanlardaki sıcak hava eklenince, cildin için zor anlar başlamış demektir. Cildinde hem bakımsız bir görünüm, hemde kaşıntı ve kuruluk hissi oluşur.

Bu yüzden işte karşında kış mevsiminde cilt sorunlarına karşı koyma rehberi.

:kikKaliteli bir nemlendirici satın al.
Eğer bu kış cildin için bir şey yapmak istiyorsan, yapacağın bu olmalı. İyi bir nemlendirici, cildinin kurumasına engel olacak, onu rüzgardan ve soğuktan koruyacaktır. Gece ve gündüz her ne zaman ihtiyacın varsa çekinmeden kullanabilirsin.

:kikYüzünü ve vücudunu çok sıcak su ile yıkama
Sıcak su, ciltteki kıymetli nemi alıp götürür. Bu yüzden aşırı sıcak su yerine, ılık su kullanmayı tercih etmelisin.



:kikCildini mutlu et
Nemlendirici bir yüz maskesi öncesi, evde yapacağın bir buhar kürü ile toksinleri at ve siyah noktalardan kurtul. Kızlarla bir gece düzenleyip, maskelerinizin yaratacağı mucizeyi beklerken, bol bol dedikodu yapabilirsiniz.

:kikDudak Kremi Kullan
O senin tüm kış en iyi dostun. Dudakların her an bir bebek kadar yumuşak olacak.

:kikFondöten
Eğer kendini kış ortasında aşırı solgun ve bembeyaz hissediyorsan, biraz fondöten işini görecektir. Ama sakın abartma, yoksa ismi malum ünlüler gibi, garip görünebilirsin.

:kikBol bol su iç
Hava soğuk da olsa, cildinin suya ihtiyacı var, onu canlı tutmak için günde en az 8 bardak su içmeyi sakın unutma.

:kikEllerini ihmal etme!
Onların da kış boyunca ilgiye ihtiyaçları vardır. Onları yumuşak tutmak için, sıcak bir çift eldiven ve nemlendirici el kremi yeterlidir.
 
Top