Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Cevizli Tarçınlı Kurabiye
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1065967" data-attributes="member: 41"><p><h3>[ATTACH=full]91473[/ATTACH]</h3><h3>Malzemeler</h3><p>125 gr tereyağ</p><p>1 çay bardağı sıvıyağ</p><p>Yarım çay bardağından fazla dövülmüş ceviz</p><p>1 çay bardağı pudra şekeri</p><p>1 çay kaşığı tarçın</p><p>1 tatlı kaşığı kabartma tozu</p><p>1 Paket vanilya</p><p>2,5 -3 su bardağı civarı un</p><h3>Yapılışı</h3><p>Üzeri İçin ; piştikten sonra ; 5 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı tarçın</p><p>Karıştırma kabına tereyağ, sıvıyağ, pudra şekeri, tarçını alıp karıştırın , azar azar un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun ve fındık büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayıp fırın tepsisine dizin.</p><p>170 derecede hafif pembeleşene kadar pişirin.</p><p>İlk sıcaklığı geçince şeker ve tarçın karışımına bulayıp servis yapın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1065967, member: 41"] [HEADING=2][ATTACH type="full"]91473[/ATTACH][/HEADING] [HEADING=2]Malzemeler[/HEADING] 125 gr tereyağ 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağından fazla dövülmüş ceviz 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 Paket vanilya 2,5 -3 su bardağı civarı un [HEADING=2]Yapılışı[/HEADING] Üzeri İçin ; piştikten sonra ; 5 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı tarçın Karıştırma kabına tereyağ, sıvıyağ, pudra şekeri, tarçını alıp karıştırın , azar azar un, kabartma tozu ve vanilya ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun ve fındık büyüklüğünde parçalar kopartıp yuvarlayıp fırın tepsisine dizin. 170 derecede hafif pembeleşene kadar pişirin. İlk sıcaklığı geçince şeker ve tarçın karışımına bulayıp servis yapın [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Cevizli Tarçınlı Kurabiye
Top