• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Çeşit çeşit aşık türleri var. Acaba siz hangisisiniz?

Melek

Özel Üye
Özel üye
ŞÜHPECİ AŞIK
Çok kıskançtır, sudan sebeplerle aldatıldığı şüphesine kapılır, zihni hep ihanete uğrayacağı düşüncesiyle meşguldür. Ketumdur, duygu ve düşüncelerini paylaşmaz. Söylenenlerin ve görünenlerin arkasında başka sözler olduğunu düşünür. Çok alıngandır.

YALANCI AŞIK
Toplum kurallarına uymaz, kanunla başı derde girer. Kız kaçıranlar, tecavüz edenler, acımasızca kadın dövenler, genellikle bunlar arasından çıkar. Sorumsuzdur, belli bir işte sebat edemez. Mali yükümlülüklerini yerine getirmez. Pişmanlık duygusu yaşamaz.

KENDİNE AŞIK
Çok önemli biri olduğunu düşünür. Başarı ve yeteneklerini abartır. Özel ve biricik olduğuna inanır. İnsanları sömürür, kendi çıkarları için başkalarını kullanmaktan çekinmez.

OYUNCU AŞIK
İlgi odağı olmadığı durumlarda rahatsızdır. Duyguları yüzeyseldir, sığdır, hızla değişir. Dikkat çekmek için dış görünüşünü kullanır. Üslubunda ayrıntılara yer vermez. Anlattıklarında dış görünüşler hakimdir. Hal ve hareketleri abartılıdır.

İSTİKRARSIZ AŞIK
Bir gün sevdiğine aşırı değer verir, ertesi günü yerin dibine batırır. Bazı kişiler yücenin yücesi, bazıları aşağının aşağısıdır. Ani hareketleri vardır, aşırı para harcayabilir. Sinirini kontrol edemez.

BAĞIMLI AŞIK
Günlük kararlarını bile başkalarına danışmadan, bol miktarda nasihat ve güvence almadan veremez. Hayatının önemli alanlarına ait sorumlulukları başkalarının yüklenmesini bekler. Bir ilişkisi bittiğinde acilen başka bir ilişki arayışına girer. Yalnız kalmaktan aşırı derecede korkar.

KURALCI AŞIK
Zihni ayrıntılarla kurallarla listelerle, düzenle organizasyonla şemalarla sürekli meşguldür. Mükemmeliyetçidir, hedeflediği standartlar hiçbir zaman gerçekleşmediği için projelerini bir türlü bitiremez. Kendisini işe verimli olmaya adamıştır.

ÇEKİNGEN AŞIK
Çekingen insanlar genellikle sevgili bulamazlar. Bunların arasından büyük platonik aşıklar çıkar. Dolayısıyla, çekingen aşık çoğu zaman karşımızdaki kişi veya bizi terk eden sevgili değil, tanımadığımız gizli hayranımızdır.
__________________
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Television Asking GIF by emsTV
Text Graphics GIF by bat taste
Question Mark Idk GIF by US National Archives
 
Top