CerezForuma Mektup!!!

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Sevgili CerezForum
Sevgili CerezForum


Her sabah uyanıyorum bilgisayarım açık kapatmıyorum zaten 5-6 saat önce yine sendeydim..Sabah yine sen zaten açılış sayfamsın..Öylesine geziyorum bakıyorum yeni neler var diye..

Biliyor musun CerezForum şu an Isvicredeyim saat 13' ama ben yine sendeyim az önce Esim uyanmış, sesime geldi yanıma, acıyan gözlerle bakarak "seni bir psikoloğa götürmeliyiz" dedi.. Ben nasıl açıklayım Esime foruma konu eklediimi.. Bana bu kadar mantıklı gelen şey başkalarına nasıl gelmez..

Ben senin adresini bütün arkadaşlarıma veriyorum bazılarini zorla üye yapıyorum.. Ama kimse sallamıyor seni CerezForum.. olsun benim için öyle değilsin...

Biliyormusun CerezForum seni Esim kıskanıyor..Hep senle ilgileniyormuşum Evde 'de onunla konuşmak yerine.. CerezForumla ilgileniyormusum Ama napiim ben nasıl açıklayımCEREZFORUMU cok Sevdigimi ?

Bütün gün bilgisayarın başında olunca Esim çok kızıyor bende herkes uyuduktan Sonra yada evde kimse olmayinca giriyorum..
Ask, Fikra,ve Komik, ilginc yazilar bölümünün sorumluluğunu verdi bana Yorumsuz ben memnunum bölümümden..
Konuları dikkatle ekliyorum biliyorum kimse okumicak ama ben seviyorum özeniyorum konulara resim fln koyuyorum..
Sayende türkiye ve dünya haberlerinin her ayıntısını öğreniyorum..
Kimse okumasada ben okuyorum, kendim eklediğim haberi,ve yaziyi da

Aslında ben seni 1.2 yıldır felan takip ediyorum . 4.5 ay önce de moderatör oldum ...Çok mutlu oldum nedense... yanlız bişi söylicem çok iyi 3.4 super moda sahipsin CerezForum (Kelebek CircirBöcegi..Sherry ve Melek) Onlar bana çok yardımcı oluyorlar..

Yav baktımda bugün 4800 mesajı geçmişim.. nasıl oluyo bilmiyorum günde 3.4 tane felan yazıyorum..Ama ilk başlarda yapıyordum sayı artsın diye konulara teşekkür olayını şimdi yapmama gerek kalmıyor zaten çok doğru bişiyde deil aslıda.

Artık 13 de geçiyor saat. öglen ezanı yaklasiyor .. çok geç kalkınca Esim anlıyor..Son mesajımda sana mektup yaziim dedim..Hadi iyi Günler ... Kendine iyi bak hacklenme ha!!!

sevgiyle Kal CerezForum
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Ben tesekkür ederimm. Bazende olayin gercek yönlerini paylasmamiz gerekiyor diye dusunuyorum
 
Top