ÇerezDükkan Ürünleri ve Özellikleri

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Dükkanımızla ilgili kullanım amacı ve özelliklere BURADAN ulaşabilirsiniz. Yakın zamanda gerçek para ile CTL alabilme ve mevcut CTL leri gerçek paraya çevirme hayata geçirilecek.

Bu bölümde ise Dükkan'a eklenen ürünler ve özellikleri tanıtılacak...

Eklenen Ürünler ve Üye Adı Görünümüne Etkileri

Beyaz-Pembe
Beyaz yazi ve daginik pembe golge.
Beyaz-Pembe.png



Golgeli-Kirmizi
Kirmizi yazi ve klasik golge.
GogeliKirmizi.png



Klasik-Golgeli
Gri yazi ve klasik golge.
Klasik.png



Neon-Kirmizi
Kirmizi yazi ve kirmizi daginik golge.
NeonKirmizi.png



Neon-Pembe
Pembe yazi ve pembe daginik golge.
NeonPembe.png
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Sohbet Alanında Renkli Yazı.

Artık bu alanda renkli yazı yazabilmek için çok küçük ücret ödeyerek, günlük (2 CTL), haftalık (10 CTL) ve aylık (30 CTL) sürelerle renkli yazma hakkı satın alabilirsiniz. Ahh bu serbest piyasa forumları ah. :D

Bu özelliği satın almak için lütfen Dükkan'ı ziyaret ediniz. Aşağıdaki renklendirme butonu satın alma işleminden hemen sonra aktif olacaktır.

1158


Sohbette Mesajlarınızı Düzenleme

Hepimizin sık sık yaptığı hatalardan biri de sohbet alanındaki yazım yanlışları. Bu mesajları ister silebilir isterseniz düzenleyebilirsiniz. Ücretler gayet makul. :)

Not: Mesaj düzenleme işlemlerini isterseniz mesajın solundaki açılır kutudan, isterseniz sohbet metnine çift tıklayarak yapabilirsiniz.


2 Özellik Birden: Sohbet Mesajlarını Silme ve Renkli Yazı Özelliği

Bu iki özelliği birden almak isterseniz her iki özelliği içeren seçeneği seçerek daha avantajlı fiyatla alabilirsiniz.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Profil Mesajlarını Kalıcı Silme

Profilinize yazılan mesajları kalıcı olarak silme hakkı sadece yöneticilere aittir. Ancak Dükkan'a eklenen ürünle birlikte siz de profilinizdeki mesajları kalıcı olarak silebilirsiniz. Silme işlemi sırasında kalıcı olarak silme onay kutusu açılacaktır.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Ruh Hali Değiştirme

Mevcut Ruh Hali resmini değiştirebilmek için günlük, haftalık, aylık ve hatta kalıcı şekilde bu özelliği satın alabilirsiniz. Günlük ücreti sadece bir konu altına yorum kadardır. Yani 5 CTL.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Çok Param Var Çoookkk :)

Forumda farklılık yaratmanız için harika bir para harcama yöntemi. :D Örnek olarak avatarımın altına bakabilirsiniz. Forumda çok farklı bir görüntünüz olacak. Fiyatı ise günlük sadece 250, haftalık sadece 1000 CTL cik. :D
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Kullanıcı Adında Hareketli Resimler

Dükkana eklenen 6 adet yeni ürünün hepsi isminizin sol tarafında görünüyor olup hareketlidir. Ücretler diğer isim renklendirmelerde olduğu gibi günlük 50, haftalık 250 CTL 'dir. :)

Eğer önceden üye adı renklendirme ile ilgili bir alışveriş yapmışsanız ve bu ürünün süresi dolmadı iste bu yeni ürünler aktif olmaz. Ancak CTL iadesiz şekilde durumu adminle iletişim kurup eski ürünü pasifleştirebilirsiniz. Böylece yeni ürünü satıp alıp aktif edebilirsiniz :D

Genele görünümler şu şekilde;

Kuyruklu Yıldız
58037


Yıldız Yağmuru
58038


Neon Yıldız
58039


Uçuşan Kalp
58040


Kalp
58041


Mum Işığı
58042
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Üye Adı Değiştirme

Dükkan'a yeni eklenen özellikle artık üye adınızı yöneticilere ihtiyaç duymadan kendiniz değiştirebilirsiniz. Bu özellik günlük ve sınırsız süreli olarak satın alınabiliyor. Üye adı değiştirme panelinin aktif olması için BURADAN ilgili bölüme ulaşabilir ve satın alma işlemi yapabilirsiniz.

Üye adı değişimi için gerekli olan süre en az 20 gündür. Bu ister günlük, ister sınırsız süreli alım olsun geçerlidir. Peki günlük ve sınırız süreli satın alma özelliği nedir?

Not: Üye adı değiştirdiğinizde bu işlem kalıcı olarak geçerlidir. İşlem yöneticiler tarafından yapılan değişimle aynı özelliktedir.

Üye adı değişim panelinin açılması için öncelikle satınalma işlemi yapmak gerekiyor.

Günlük
satın alma işleminde Üye Adı Değişimi için 20 gün geçmeden yeni bir üye adı değişimi alışverişi yapmanızın bir anlamı yoktur. Çünkü 20 gün geçmeden üye adı değişimi yapamazsınız. Üye adınız değiştirdiğiniz şekilde kalır.

Sınırsız süreli satın alma işleminde Üye Adı Değişimi özelliği sürekli açık kalır ve her 20 günde bir üye adı değişimini ücretsiz yapabilirsiniz. 20 günden önce üye adı değişimi yapmak istediğinizde işlem gerçekleşmeyip, işlemin yapılması için gerekli olan gün sayısı "Bir sonraki üye adı değişimini X sonra yapabilirsiniz." şeklinde bildirilir.

Üye adı değişim alışverişi yaptığınızda kullanıcı hızlı menüsüne şu şekilde bir alan eklenir. Bu alana tıkladığınızda üye değişimi penceresine ulaşılır.

Aynı şekilde yukarıdaki linke tıklayarak ya da Kişisel Bilgiler panelinden de bu bölüme ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki pencerede görülen alana yeni üye adını girip ilgili butona tıkladığınızda, işlemi onaylamanız için bir pencere daha açılır ve onaylandıktan sonra üye adı işlemi gerçekleşir.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Profil Kapak Resmi

Dükkanda uzun zamandır değişiklik yapmamıştık arkadaşlar. Harika bir ürün dükkan rafında yerini aldı. Örnek için profilime bakabilirsiniz...

Facebook sayfalarından alışık olduğunuz Kapak Resmi uygulaması artık forumumuzda aktif. Üstelik sudan ucuz CTL fiyatıyla. :) Ürünün günlük kullanımı 10 CTL, haftalık kullanım 50, aylık 200 CTL (Sınırsız kullanım da mevut)... Profilinize kapak resmi olarak 60 KB boyutunu geçmeyen istediğiniz resmi yükleyebilir, istediğiniz an değiştirebilirsiniz. Profilinde farklı bir hava yaratmak isteyenler için harika bir özellik.

Bunun için dükkanımızı uğrayıp KAPAK RESMİ adlı ürünü sattın almanız yeterli. Bu işlemi yaptıktan sonra menüde resim eklemeniz için bir bağlantı açılacak.

profil-resmi.png


Yukarıdaki şekilde ilgili linke tıklayıp bilgisayardaki herhangi bir resmi (En çok 60 Kb) kapak resmi olarak yüklemeniz mümkün. Süre içinde sayısız şekilde resmin değiştirebilirsiniz.

Resmi değiştirmek için isterseniz profilinizdeki resmin üzerinde beliren menüyü isterseniz Ayarlar alanındaki Profil Kapak Resmi bölümünü kullanabilirsiniz.

En uygun genişlik/yükseklik oranı 100/30 oranında. Örneğin 1000px genişliğe 300px yüksekliğindeki resim tam oturur. Ancak siz yüklediğiniz resme bu kadar dikkat etmenize de gerek yok, çünkü resmi kaydırma özelliği var, bu özellik ile resmi yukarı aşağı kaydırarak istediğiniz alanını gösterebiliyorsunuz.

Örnek kullanımı...
profil-resmi.jpg
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Kelebekli Üye adları.

Yedi (7) adet kelebek görünümlü üye adı özelliği eklendi arkadaşlar. Şu özellikle olduğu gibi tüm kelebek şekilleri ismin solunda görünüyor.

Not
: Yazı şekilleri kelebek renkleri ile uyumlu halde ancak zamanla yaz tipi ve şekilleri üzerinde değişiklikler yapılacak.

Görüntülenecek kelebek şekilleri şunlar... (Marketteki isimler)

** Kelebek 1
__x7.gif

kelebek1.png


** Kelebek 2
__x8.gif

kelebek2.png


** Kelebek 3
__x9.gif

Kelebek3.png


** kelebek 4
__x10.gif

kelebek4.png


** Kelebek Pembe
__x11.gif

kelebek-pembe.png


** Kelebek Mavi
__x12.gif

kelebek-mavi.png


** Kelebek Lacivert
__x13.gif

kelebek-laci.png
 
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Top