• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...

Başsağlığı Celal28-

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Sevgili Arkadaslar Benim cok sevdigim yigenim (celal25) Buyuk babasini kayip etti sanirim belli süre aramizda bulunamiyacak Basin sag olsun (Birtanem :(
Uzun suredir görmedigim Enistemin Allahtan rahmet mekaninin cennet olmasini temeni ediyorum

:( aci veriyor icim yaniyor offfffffffffffff bu hayat cekilmez artikkkk cekilmezz yasamak bu ise ölmek nedirki :(( bir yerde Eniste bir yanda Hala :( ve 1 .5 ay icinde 3 tane cenaze :((

allah sabır versin...bunların daha kötüsü var.ben dayımı dayımın iki tane oğlunu iki tane halamı halamın oğlunu trafik kazasında kaybettim..6 kişi ve ben askerden geleli.1 günüm olmadan abim intihar etti...2 sene sonra can ciğer amcamın oğlu kardeşim gibi çok sevdiğim.insanı daha 19 yaşındaydı.öldürdüler:(:( herşeyde sabır sabır diyeceğiz..allahtan sabır istemekten başka yapacak birşey yok...hepsinin mekanı cennetlik olsun...

arkadaşlar en kötüsü ya millet yanımda dedem dedim mi dünyalar başıma yıkılıyor benim dedem neden yok diyorum içim burkuluyor alışırsın diyorlar inanınki inanmıyorum ben onun ilk torunuydum ilk göz ağrısyıdım vefat ederken bile en son sözü ben olmuşum Celalımı çağrın demiş gelemedim yanına çalışıyordum zaten herşeyin acısını unuturum ama o dedemin yanına sonkez gelemedim son defa daha sarılamadım içime dert olan ruhumu acıtan sonkez daha yanına gelip halini hatrını soramdım işin o yanı yiyip bitiriyor zaten beni:( ayrıca hepiniz saolun allah hepinizden razı olsun allah kimseye böyle bir acı vermesin inanki dayanılacak cinsten değil:(

Geri