Çekicilik

merakettim

Homo Sapiens Sapiens
Özel üye
İlişkilede ilk görüşte çekicilik neyle orantılıdır?Bunu tartışalım istedim.Buyrun.Fikri olanlar yazsın.

Ya bence bu duruma ve kişisine göre çok değişebilen bir kavram. Ve bence bulunulan ortam ve içinde bulunduğumuzu ruh hali de çok önemli. Ama benim için genelleme yapacak olursam çok basit bir mimiği benim için onu çekici kılabilir

Kişiye göre elbetteki değişir.Güzellik göreceli bir kavramdır.Lakin çekicillik biraz daha farklı.Bu soruya biraz daha farklı bir bakış açısı ile farklı bir cevap düşünüyorum.Bunda uzuuuuuuuuuun zaman önce:D
Neyse konumuza dönelim.İlk insanlardan,mağra yaşamı zamanlarından,genlerden bahsetmek istiyorum biraz.
(Bence)çekicilik en bariz vücut yapısıyla sağlanır.Yani doğal şartlarda hayatta kalma mücadelesinde başarılı olabilecek bir vücut olmalı.Güzellik o kadar önemli değil.Genleri sağlam olan vucudu düzgün kadın,genleri sağlam olan güçlü erkeği seçecek ve yeni nesile sağlıklı birayler yetişecektir.Aksi halde gelecek nesilde hayatta kalamayacak bireyler ortaya çıkacaktır.

çekicilik fani şeydir--gelir geçer.önce çeker belki ama herhangi bi performans düşüklüğünde ööle kalır insan oğlu..çekemez ve soora çekilmez hale gelir:(vay be güzel laf ettim. e uyurum ben artık:)

Aslinda bir insan candan olur insanin ona kani kaynar kadin erkek fark etmezz sadece durust ve saygili ise buda

çekicilik fani şeydir--gelir geçer.önce çeker belki ama herhangi bi performans düşüklüğünde ööle kalır insan oğlu..çekemez ve soora çekilmez hale gelir:(vay be güzel laf ettim. e uyurum ben artık:)

+1 güzel olmuş (=

çekicilik fanidir doorudur ama bence ilk noktadır. yani birinin önce huyunu beenmezsin bi gülüş bi hareket bi bakış vs işte önce bu çeker seni...
sonra diğer aşamalara geçersin huyu suyu afrası tafrası... sonra bakarsın çekilio mu çekilmio mu :P

Geri