Çekici Olmak | Çekici Bir Erkek Olmanın 14 Etkili Yolu

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Çekici Olmak İçin Sahip Olunması Gereken 14 Özellik
Çekici olmak adına erkeklerin sahip olması gereken özellikler ve yapması gereken belli başlı hareketler bulunmaktadır. Erkekler bu konularda ne kadar dikkatli ve hassas davranırlarsa çekici olmak ihtimalleri de o kadar yüksek olacaktır. Kadınları etkileme anlamında da çekici olmanın faydaları oldukça fazladır. O halde kadınlara çekici gelen bir erkek olmak için sahip olmamız gereken 14 özellikten bahsedelim.

1-Rahat Davrandığınız Sürece İşler Yolunda Gidecektir
le ilk tanışmada kendinizi rahat hissetmeniz karşınızdaki kişiyi oldukça etkileyecektir. Çünkü rahat bir tavır sergileyerek kendi özünüzden ödün vermemeniz çekici olmak adına atacağınız ilk adım olacaktır ve kadınların oldukça fazla ilgisini çekecektir. Bu yüzden tanışmadan önce utangaç tavırlar sergilememeniz gerekmektedir. Tanıştıktan sonrada konuşma sıralarında çekingen bir tavır göstermeden sohbete katılmanız gerekmektedir.

2-Olur Olmaz Her Şey İçin Özür Dilemeyin

Çekici olmak yolunda.. kendinize duyduğunuz güven ne kadar fazla olursa karşınızdaki sizden o kadar fazla etkilenecektir. Bu yüzden etkileşim hareketleri için özür dilemenize gerek yoktur. Çünkü siz içinizden gelen hareketi sergilemişsinizdir. Davranışlarınızda kararlı olmanız karşı tarafın hoşuna gidecektir.

3-Ses Tonunuzu Yükseltin

Konuşma sırasında ses tonunuz ne kadar yüksek olursa karşınızdaki kendinizden ve konuştuklarınızdan o kadar emin olduğunuzu anlayacaktır. Lider bir görüntü çizmek oldukça çekici olan bir özelliktir.

4-Karşı Cinse Duyduğunuz İlgiyi Belli Edin

Bir kızla tanıştıktan sonra dikkat etmeniz gereken bir diğer konuda amacınızın kızı etkilemek olduğudur. Eğer siz niyetinizi belli etmezseniz kız sizi bir normal bir arkadaş olarak algılayabilir. Bu yüzden duyduğunuz ilgiyi belli edin. Çekici olmak için bir de ilginizi konuşmalarınız sırasında iltifat ederek ya da rahatlatıcı el hareketleri yaparak belli edebilirsiniz.

5-Yapmacık İfadelerden Kaçının

Kadınlarla konuşurken asla yapmacık bir ifade takınmayın. Eğer karşınızdaki kişi yapmacık bir tavır sergilediğinizi anlarsa size karşı güveni zedelenir. Bu yüzden mutluysanız mutlu, huzursuzsanız huzursuz bir tavır etkileyin. Kişiliğinden ödün vermeyen erkekler çekici olmakadına önemli bir yol kat ederler.

6-Sürekli Konuşmanıza Gerek Yok

Bazı erkekler sohbetin durduğu yerde işlerin kötüye gittiğini düşünmektedir. Bu tamamen yanlış bir düşüncedir. Çünkü bazı yerlerde sessiz kalmak karşınızdaki bayanın ve sizin dinlenmeniz için gerekli olan süredir. Bu süreyi onlara verdiğiniz için bayanlar oldukça memnun kalacaktır. Ayrıca doğru yerde ve doğru zamanda konuşmanız bayanları etkileyecektir.

7-Bazı Kızlar Ulaşılabilir Değildir

Bazen yenilgiyi kabul etmeniz gerekmektedir. Çünkü bazı kızların ilgisini çekmeyebilirsiniz. Nasıl ki her kız sizin ilginizi çekmiyorsa, kızlarda her erkeği çekici bulmaz. Dolayısı ile bu tür durumlarda asla zorlamamalısınız. Bu sizin itibarınızı zedeler.

8-Zaman Zaman Kızdırmaya Çalışın

Sürekli olarak iyi niyet içerisine girmeniz sizin kızların gözünce çekici yapmaz. Evet, çok hoş ve nazik gözükebilirsiniz fakat tam anlamı ile çekici olmak tekniğinin hakkını veremessiniz.. Dolayısı ile zaman zaman kızları sinirlendirmeniz, kızdırmanız onların size karşı çok daha fazla ilgi duymasını sağlayacaktır.

9-Etkilemeye Çalıştığınız Kızın Sizin Hakkınızdakileri Öğrenmesine İzin Verin

Bir kız sizin hakkınızda ne kadar çok bilgi edinirse size o kadar fazla güvenir. Dolayısı ile tanışma sürecinde karşılıklı olarak birbiriniz hakkındaki gerçekleri açıklamaya ve anlatmaya çalışın. Bu güven duygusunu yenileyecektir. Çekici olmak için güven veren bir kişiliğin olması şarttır.

10-Cana Yakın Davranın

Çekici olmak aynı zamanda cana yakın olmak ile eşdeğerdir. Eğer cana yakın bir davranış sergilemiyor ve sürekli olarak karşınızdakine karşı soğuk davranıyorsanız bu karşınızdaki bayanın size karşı kötü bir izlenim yaratmasına yol açacaktır. Bu yüzden cana yakın ve ilgili davranmaya gayret gösterin.

11-Kızların Düşünceleri Senin Düşüncelerine Göre Değişir

Eğer sen gün içinde keyifli ve neşeli bir tavır takınırsan kızlarda aynı tavır içerisine girecektir. Bu yüzden karşınızdaki kızla konuşurken mutlu ve neşeli bir imaj çizmeniz gerekmektedir. Kendini mutlu hisseden kız bunun sizin sayenizde olduğunu düşünecektir. Buda çekici olmak yönünde oldukça önemli bir adımdır.

12-İlk Tanışma Yüz Yüze Olmalıdır

Bir kızla tanışmak için sosyal platformlar olan Facebook ve Twitter gibi ortamlar yerine normal yaşantımızdaki yerleri tercih edin.

13-Kendinden Ödün Verme

Tanıştıktan sonra kızlar genel olarak seni denemeye kalkacaktır. Bu tür durumlara karşı yani size karşı ilgisiz davrandığında, çok fazla muhabbet etmediğinde kendinizden ödün vermeyin. Bu hareketiniz çekici olmak adına oldukça gereklidir.

14-Hiçbir İnsan Mükemmel Değildir

Asla hata yapmaktan çekinmeyin. Çünkü hepimiz eşit birer insanız. Bu yüzden “Ben mükemmelim” imajı takınmamanız gerekmektedir. Bu kızın size karşı olan ilgisini arttıracaktır.
 
Top