Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 416857" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">ETLİ KURZUNUŞ (ÇEÇENİSTAN) </span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 kilo un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 kaşık tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Yarım bardak ayçiçek yağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>500 gram kıyma </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 adet soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Karabiber </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>5 diş sarmısak </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Unu, aldığı kadar suyla tuzunu da katarak az sertçe hamur yapıp oklavayla yufka haline getirin ve bardakla kesin. (Yapılan yufkalar fazla kalın olmayacak.) Kıymayı ince kıyılmış soğanla karıştırın. İçine baharat, tuz, maydanoz katarak iç hazırlayın. Hazırladığınız <a href="http://www.cerezforum.com" target="_blank"><span style="color: #333333">içi</span></a> bardakla kesilen hamurlara doldurup kapatarak un serpilmiş bir tepsiye dizin. Ayrı bir tencerede tuzlu suyla kaynatıp bir tepsiye çıkartın. Üstüne tereyağı eritip dökün. Ayrı bir kapta sarmısağı ezip sulandırın ve hamurların üzerine dökerek servis yapın.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 416857, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]ETLİ KURZUNUŞ (ÇEÇENİSTAN) [/COLOR] [LIST] [*]1 kilo un [*]2 kaşık tuz [*]Yarım bardak ayçiçek yağı [*]500 gram kıyma [*]4 adet soğan [*]Karabiber [*]5 diş sarmısak [/LIST] Unu, aldığı kadar suyla tuzunu da katarak az sertçe hamur yapıp oklavayla yufka haline getirin ve bardakla kesin. (Yapılan yufkalar fazla kalın olmayacak.) Kıymayı ince kıyılmış soğanla karıştırın. İçine baharat, tuz, maydanoz katarak iç hazırlayın. Hazırladığınız [URL="http://www.cerezforum.com"][COLOR="#333333"]içi[/COLOR][/URL] bardakla kesilen hamurlara doldurup kapatarak un serpilmiş bir tepsiye dizin. Ayrı bir tencerede tuzlu suyla kaynatıp bir tepsiye çıkartın. Üstüne tereyağı eritip dökün. Ayrı bir kapta sarmısağı ezip sulandırın ve hamurların üzerine dökerek servis yapın.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top