Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 416808" data-attributes="member: 10904"><p><strong><p style="text-align: center"><span style="color: #FF0000"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı</span></span></span></p><p></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">SEBZELİ GERZİNİŞ (ÇEÇENİSTAN) </span></strong></p><p><strong></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>500 gram un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 kaşık tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Aldığı kadar su </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 adet patlıcan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 adet patates </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>10 adet çalı fasulye </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 adet soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 adet sarmısak </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 adet biber </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Arzuya göre baharat, tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Yarım bardak ayçiçek yağı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 adet domates </strong></li> </ul><p></p><p><strong>Unu, tuzla ve suyla kulak memesi sertliğinde hamur yapın. Yufkaları açın ve biraz ufak doğrayın. Suda haşlayıp bir tepsiye alın. Diğer taraftan soğanları, <a href="http://www.cerezforum.com" target="_blank"><span style="color: #333333">patlıcanları</span></a>, patatesleri ve fasulyeleri kavurun. Domatesleri ve ezilmiş sarımsakları da ilave edip haşlanmış hamurun üstüne dökün. Servise hazırdır.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 416808, member: 10904"] [B][CENTER][COLOR="#FF0000"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [COLOR="#FF0000"]SEBZELİ GERZİNİŞ (ÇEÇENİSTAN) [/COLOR] [LIST] [*]500 gram un [*]1 kaşık tuz [*]Aldığı kadar su [*]2 adet patlıcan [*]2 adet patates [*]10 adet çalı fasulye [*]2 adet soğan [*]2 adet sarmısak [*]2 adet biber [*]Arzuya göre baharat, tuz [*]Yarım bardak ayçiçek yağı [*]2 adet domates [/LIST] Unu, tuzla ve suyla kulak memesi sertliğinde hamur yapın. Yufkaları açın ve biraz ufak doğrayın. Suda haşlayıp bir tepsiye alın. Diğer taraftan soğanları, [URL="http://www.cerezforum.com"][COLOR="#333333"]patlıcanları[/COLOR][/URL], patatesleri ve fasulyeleri kavurun. Domatesleri ve ezilmiş sarımsakları da ilave edip haşlanmış hamurun üstüne dökün. Servise hazırdır.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top