malzemesi
-hazır pandispanya
-250 ml çiğ krema
-1 dr.oetker vanilyali puding
-1/2 litre süt
-1 agar agar(bitkisel jelatin)
-1 krema sertleştiricisi
-4 adet muz
yapılışı
pudinge,sütü ağır ağır ekleyip, paketin üzerindeki tarife göre hazırladıktan sonra soğumaya bırakın.çiğ kremayı , krema sertleştiricisi ile mikserledikten sonra soğumuş olan pudinge ilave edin.Hazır pandispanyanın ilk katını nescafe ve süt ile ıslatın muzları enlemesine kestikten sonra pandispanyanın üzerine yerleştirin.Muzlarin üzerine kremanın yarısı ile kaplayıp kekin üst katını kapatın.Kalan kremayı üzerine sürüp arzu ettiğiniz şekil ile süsleyeblirsiniz
-hazır pandispanya
-250 ml çiğ krema
-1 dr.oetker vanilyali puding
-1/2 litre süt
-1 agar agar(bitkisel jelatin)
-1 krema sertleştiricisi
-4 adet muz
yapılışı
pudinge,sütü ağır ağır ekleyip, paketin üzerindeki tarife göre hazırladıktan sonra soğumaya bırakın.çiğ kremayı , krema sertleştiricisi ile mikserledikten sonra soğumuş olan pudinge ilave edin.Hazır pandispanyanın ilk katını nescafe ve süt ile ıslatın muzları enlemesine kestikten sonra pandispanyanın üzerine yerleştirin.Muzlarin üzerine kremanın yarısı ile kaplayıp kekin üst katını kapatın.Kalan kremayı üzerine sürüp arzu ettiğiniz şekil ile süsleyeblirsiniz