Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Çay Demlenene Kadar Hazir Mayasiz Hamurdan YumuŞacik PiŞi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1077147" data-attributes="member: 41"><p><h3>Malzemeler</h3><p></p><p>[ATTACH=full]91237[/ATTACH]</p><p><strong>Hamuru için;</strong></p><p>1 adet yumurta</p><p>1 su bardağı yoğurt</p><p>1 yemek kaşığı sıvı yağ</p><p>1 çay bardağı ılık su</p><p>1 paket kabartma tozu</p><p>1 çay kaşığı tuz</p><p>3 su bardağı un</p><p><strong>Kızartmak için;</strong></p><p>Sıvı yağ</p><h3>Yapılışı</h3><p>Yoğurma kabına yumurtayı, yoğurdu, sıvı yağı ve ılık suyu alıp çırpalım.</p><p>Unu, kabartma tozunu ve tuzu da ilave edip yumuşak kıvamlı bir hamur yoğuralım.</p><p>Daha sonra hamurumuzu bir merdane yardımıyla çok ince olmayacak şekilde açalım.</p><p>[Bir su bardağının ağız kısmı ile açtığımız hamurun üzerine bastırarak hamurumuzu şekillendirelim.</p><p>Kızgın yağın içinde hamurlarımızı alt üst çevirerek kızartalım.</p><p>Afiyet olsun!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1077147, member: 41"] [HEADING=2]Malzemeler[/HEADING] [ATTACH type="full"]91237[/ATTACH] [B]Hamuru için;[/B] 1 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz 3 su bardağı un [B]Kızartmak için;[/B] Sıvı yağ [HEADING=2]Yapılışı[/HEADING] Yoğurma kabına yumurtayı, yoğurdu, sıvı yağı ve ılık suyu alıp çırpalım. Unu, kabartma tozunu ve tuzu da ilave edip yumuşak kıvamlı bir hamur yoğuralım. Daha sonra hamurumuzu bir merdane yardımıyla çok ince olmayacak şekilde açalım. [Bir su bardağının ağız kısmı ile açtığımız hamurun üzerine bastırarak hamurumuzu şekillendirelim. Kızgın yağın içinde hamurlarımızı alt üst çevirerek kızartalım. Afiyet olsun! [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Çay Demlenene Kadar Hazir Mayasiz Hamurdan YumuŞacik PiŞi
Top