Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
Radyonuzda müziğinizi dinler veya sunarken,temanızlada görsel bir hoşluk oluşturabilirsiniz. Tema yapımında faklı programlar kullanılabilir. Ben henüz acemice çalışmalar yapıyorum. Yaptığım bu çalışmaları sizlerle paylaşmak mutluda ediyor doğrusu. İşte bunlardan örnekler.
ben bişe anlamadım html çalışmamısımı bu yoksa radyo lıngımı .. ıkısıde deıl bır hazır html koduna eklenmış cerez radyo yazısı .. gercek radyoyu yapıp sıteden yayına sokmak yada var olan radyoyu canlandırmak .. daha güzel olmazmı ..
caglayagmur yinede güzel şeyler paylaşmıssın eline saglık ...
ya beni yanlış anlamayın bilmiyorum acemıyım yaa .. bun lar sadece resımden ıbaremı yoksa radyonun ara yuzumu hıc bişey olmuyo eger bır radyo varsa lıngını paylaşırmısınız .. yeni üye acemi
ben bişe anlamadım html çalışmamısımı bu yoksa radyo lıngımı .. ıkısıde deıl bır hazır html koduna eklenmış cerez radyo yazısı .. gercek radyoyu yapıp sıteden yayına sokmak yada var olan radyoyu canlandırmak .. daha güzel olmazmı ..
Pc-x zaten bizim radyo yayınımız oluyor hergün
çağla ablamda radyo yayını yaptığımız ekrana tema hazırlamış..
radyoda hiç farklı temalar yok, sade temadan uzaklaşmamız adına ablam tema hazırlamış kendi emeğiyle
Ablam sağolasın.. Ben çoktan repimi bile verdim sana emeklerine sağlık
pc-x bu radyo teması radyoda kullanılıyor ne link nede cok ayrıtılı bir çalışma Radyoya gelince aksamları Radyomuz zaten aktif oluyor cogu zaman gündüz ise herkesin bir işi var ve gündüz cok ilgilenilemiyor. yani akşama ugrarsanız yayında bulunmuş olursunuz radyo linkimiz ise aşagıdadır. yinede yorumunuza saglık.
ya beni yanlış anlamayın bilmiyorum acemıyım yaa .. bun lar sadece resımden ıbaremı yoksa radyonun ara yuzumu hıc bişey olmuyo eger bır radyo varsa lıngını paylaşırmısınız .. yeni üye acemi