• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Magazin Çağatay Ulusoy'un Raporu Çıktı

cemree

=)=)
V.I.P
Uyuşturucudan ifade veren Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'in Adli Tıp raporu çıktı. İki ünlünün kokain kullandıkları tespit edildi.

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan oyuncu Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren'in, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemeler sonrası hazırlanan raporu emniyete ve savcılığa ulaştı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 9 aylık teknik takibin ardından Ocak ayında düzenlediği operasyonda, aralarında şarkıcı Cenk Eren, Çağatay Ulusoy ve Cemal Hünal'ın da bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı.

Cenk Eren ve Cemal Hünal, kan, tükürük ve kıl örneklerinin alınmasından sonra Adli Tıp Kurumu'ndan serbest bırakıldı. Eren ve Hünal'ın içici oldukları belirtilerek savcılık talimatıyla salıverildikleri belirtildi. Cenk Eren emniyet çıkışında "Serbest bırakıldım. Şimdi evime gidiyorum" dedi.

Suçlamayı reddetmişti

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Çağatay Ulusoy sessiz kalırken, Cenk Eren "Sadece ifade vermeye geldim" diyerek suçlamaları kabul etmemişti.

Kan örneği

Ancak Adli Tıp Kurumu'nun Cenk Eren ve Çağatay Ulusoy hakkında düzenlediği raporlar, emniyet ve savcılığa yeni ulaştı. Adli Tıp Kurumu, Cenk Eren ve Çağatay Ulusoy'un kokain kullandığını raporla tespit etti. Çağatay Ulusoy emniyetteki ifadesinde uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti.
 

Esr3

Özel Üye
Özel üye
Sanatci dediklerinin gercek yüzü daha öncedende ortaya cikmisti. Allah islah etsin.
Kenan imirzaliogluda bitmistir artik :biyikli:
 

'katniss'

Üstat
ne sanatçısı yaa yüzkaraları hepsi tabi hayatta herşeyi elde etmişler para şan şöhret belli bir amaçları yok kendilerini rezil ediyorlar...

acıyorum onlara.
 

Gizemli Cadi

Forum Gururu
EDİT: Sanatçılar sözümü ünlüler olarak değiştiriyorum efendim:DBen deniz seki yi düşünüyordum bu yorumu o saatte yaparken...
 
Top