merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Ags 2007 #1 Başlıkdan da anlaşılacağı gibi,c programlama dili öğrenmek ister misiniz?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2007 #2 Eğer konu ile ilgili birikimlerinizi paylaşmak isterseniz Delphi İle Başlangıç bölümünün hemen üstüne "C Dili ile bağlangıç adı bir bölüm açabiliriz. Oldukça yararlı bir bölüm olacaktır kanaatimce. Upvote 0 Downvote
Eğer konu ile ilgili birikimlerinizi paylaşmak isterseniz Delphi İle Başlangıç bölümünün hemen üstüne "C Dili ile bağlangıç adı bir bölüm açabiliriz. Oldukça yararlı bir bölüm olacaktır kanaatimce.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Ags 2007 #3 Evet bencedeÖğrenmek isteyenler olursa eğer,ben bildiklerimi güzelce anlatırım ve anlamadığınız yerleri ayrıca anlatırım Upvote 0 Downvote
Evet bencedeÖğrenmek isteyenler olursa eğer,ben bildiklerimi güzelce anlatırım ve anlamadığınız yerleri ayrıca anlatırım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2007 #4 Konu başlığını hemen açıyorum o halde. İlk konuyu da hemen bekleriz Upvote 0 Downvote
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 1 Ags 2007 #5 Yarın başlayalım ozaman.Şimdi uyumam gerek :S Upvote 0 Downvote