Burcunuz şimdi de evinizin şeklini ve tarzını ele veriyor :)

Yükselen burcunuzu ve haritanızda vurgu alan burcu (ya da vurgulanan gezegenin temsil ettiği burcu!) okumayı da unutmayınız!

KOÇ: Kırmızı renk ve tonlarındaki mobilyalar aksesuarlar, deri döşemeler ve sportif aksesuarlar Koç burcu insanının vazgeçilmezleridirler. Ahşap eşyalar ve basit desenli kumaşları tercih ederler.

BOĞA: Yumuşak renkli, krem veya uçuk mavi tonlarda döşemeleri olan mobilyalar onlar için idealdir.Bakır, pirinç ve bronz ağırlıklı eşyalar, şömineler, kadife kumaşlar ve brokarlar boğa burcu insanının vazgeçilmezleridir.

İKİZLER: Kendini en iyi gri, turuncu, fıstık yeşili ve karışık renkli döşemelerde ifade eden, modern eşyalara ve elektronik cihazlara evlerinde fazlaca yer bulunduran bir burçtur İkizler burcu mensupları. Genellikle çizgili ve kareli desenlere sahip kumaşları tercih ederler.

YENGEÇ: Beyaz, gümüş ve mor renkli mobilyalar onlar için idealdir. Gümüş aksesuarların yanı sıra, cam bardaklar ve cam aksesuarlar da onların vazgeçilmezleridir.

ASLAN: Gösterişi çok seven Aslan burcu insanı lükse çok düşkündür. Sarının tüm tonlarına özellikle bal rengi, gold (altın rengi) aksesuarlara bayılırlar. Lüks kumaşlar, deri koltuklar ve abartılı hatta rüküş mobilyalar, şamdanlar, altın varaklı aynalar ve biblolar, heykeller tipik bir Aslan burcunun evini ziyaret ettiğinizde mutlaka göreceğiniz ayrıntılardandır.

BAŞAK: Orta tonlardaki gri döşemeler, düşük ayarlı (açık renkli) altın ve gümüş aksesuarlar tam onlara göredir. Bol raflı, etrafın derli toplu olmasını sağlayacak gömme dolaplar, zarif dantelli örtüler ve ince bir zevkle alınmış aksesuarlar başak burcunun vazgeçilmezleridir. Sadeliği severler.

TERAZİ: Uçuk yeşil, mavi ve sarının tonları favori renkleridir. Uzun, alçak ve rahat koltukları tercih ederler. Pastel renkleri kullanmayı severler. Süslü ve zaman zaman rüküşe kaçabilen boncuklu vs. aksesuarları çok severler.

AKREP: Kırmızı ve siyah tonları Akrep burcu insanlarını çeker. Evlerinin içinde gizli odalar ve gizli bölmeler yaratırlar.

YAY: Yay burcu insanı farklı olmayı, farklı mekanlar yaratmayı çok sever. Dekorasyona pek meraklı olmayabilir ama değişikliğe açıktır.

OĞLAK: Koyu kurşuni, nefti ve koyu kahverengi mobilyalar onlar için idealdir. Genellikle klasik aksesuarlar ve antika eşyaları tercih ederler. Bazen biraz fazla geleneksel ve alaturka dekorasyon yapabilirler.

KOVA: Evinde gece mavisi, elektrik mavisi, fosfoslu yeşil gibi tonlar hakimdir. Rahat bir dekorasyonu tercih ederler ve çoğunlukla tek bir rengin farklı tonlarıyla evlerini döşerler.

BALIK: Hem geleneksel, hem radikal olan balık burcu insanı bir mekanı dekore ederken tamamen hislerine göre hareket eder. Duygusal yapılarıyla sıcak ve huzurlu mekanlar yaratırlar.
 
Top