• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Magazin Burcu Esmersoy'dan Kösem Sultan Çıkışı

Papatya

V.I.P
V.I.P

Burcu Esmersoy, bu yıl 6'ncısı düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında Denizli Forum Çamlık AVM'de hayranlarıyla buluştu. Bir dizi projesinde yer almak isteyip istememesi sorulan Burcu Esmersoy 'Yapımcıya sesleniyorum: Kösem Sultan'da oynarım. Duysunlar sesimi!" dedi.



"ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN"


Beğendiğiniz oyuncular kim ve kiminle sinema filminde rol almak istersiniz?' sorusuna Esmersoy "Murat Boz'la yan yanayken çok iyi bir enerjimiz var. Murat Boz'la bir sinema filminde yer alabilirim. Ayrıca oyuncu olarak Kerem Bursin'i beğeniyorum. Allah sahibine bağışlasın."

"SATMAK İSTESEM SÜLALEME YETER"

Topuklu ayakkabılara olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü sunucu 'Ayakkabıları çok seviyorum. Kaç çift olduğu sorusuna cevap veremem ama ileride satmak istesem sülaleme yeter.' diye konuştu.

"ŞİMDİ KAFASINI DUVARLARA VURUYORDUR"

Esmersoy, 'bugüne kadar reddedildiniz mi?' sorusuna "Genç kızlık dönemimde bir arkadaşıma aşıktım ve ona mektup yazdım. Ancak kendisi mektubuma cevap bile vermedi. Herhalde şimdi kafasını duvarlara vuruyordur.'
 
Top