Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgurlu yaprak sarması
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="arz-ı hal" data-source="post: 442267" data-attributes="member: 78941"><p>Gerekli malzeme: </p><p>500 gr taze asma yaprağı </p><p>1.5 su bardağı sıcak su </p><p>2 çorba kaşığı zeytinyağı </p><p>1 çorba kaşığı limon suyu </p><p>1 çay kaşığı tozşeker </p><p>Tuz </p><p>İç malzeme: </p><p>2 su bardağı bulgur </p><p>3 soğan </p><p>1 domates </p><p>2 taze soğan </p><p>Yarım demet dereotu </p><p>1.5 çay bardağı zeytinyağı </p><p>1'er tatlı kaşığı kuşüzümü, dolmalık fıstık </p><p>1 çay kaşığı nane </p><p>1 çay kaşığı karabiber </p><p>1 çay kaşığı yenibahar </p><p>1 çay kaşığı tozşeker </p><p>2 su bardağı sıcak su </p><p>Tuz </p><p>Karabiber </p><p></p><p>Asma yapraklarını limonlu suda haşlayıp süzün. Soğanları kıyın. Taze soğanları temizleyip ince ince doğrayın. Dereotunu kıyın. Domatesi soyup küp küp doğrayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanları pembeleştirin. Domatesi ilave edip kavurun. Bulgur, taze soğan, dereotu, kuşüzümü, dolmalık fıstık, nane, karabiber, yenibahar, tozşeker, bir tutam tuz ve karabiberi ekleyip kavurun. 2 su bardağı suyu ilave edip karıştırın ve tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte, bulgur suyu çekinceye kadar pişirin. Ilınmaya bırakın. </p><p>Yaprakların üzerine iç malzemeden yerleştirip sıkıca sarın. Sarmaları tencereye dizip 1.5 bardak sıcak su, 2 kaşık zeytinyağı, limon suyu, tozşeker ve tuzu ekleyin. Üzerine porselen bir tabak kapatın. Orta ateşte 30 dakika pişirin. Soğuduktan sonra limon dilimleriyle süsleyip servis yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arz-ı hal, post: 442267, member: 78941"] Gerekli malzeme: 500 gr taze asma yaprağı 1.5 su bardağı sıcak su 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı tozşeker Tuz İç malzeme: 2 su bardağı bulgur 3 soğan 1 domates 2 taze soğan Yarım demet dereotu 1.5 çay bardağı zeytinyağı 1'er tatlı kaşığı kuşüzümü, dolmalık fıstık 1 çay kaşığı nane 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı yenibahar 1 çay kaşığı tozşeker 2 su bardağı sıcak su Tuz Karabiber Asma yapraklarını limonlu suda haşlayıp süzün. Soğanları kıyın. Taze soğanları temizleyip ince ince doğrayın. Dereotunu kıyın. Domatesi soyup küp küp doğrayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanları pembeleştirin. Domatesi ilave edip kavurun. Bulgur, taze soğan, dereotu, kuşüzümü, dolmalık fıstık, nane, karabiber, yenibahar, tozşeker, bir tutam tuz ve karabiberi ekleyip kavurun. 2 su bardağı suyu ilave edip karıştırın ve tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte, bulgur suyu çekinceye kadar pişirin. Ilınmaya bırakın. Yaprakların üzerine iç malzemeden yerleştirip sıkıca sarın. Sarmaları tencereye dizip 1.5 bardak sıcak su, 2 kaşık zeytinyağı, limon suyu, tozşeker ve tuzu ekleyin. Üzerine porselen bir tabak kapatın. Orta ateşte 30 dakika pişirin. Soğuduktan sonra limon dilimleriyle süsleyip servis yapın. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgurlu yaprak sarması
Top