Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgar Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 405301" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">PATLICAN SOSLU BULGAR KÖFTESİ </span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Köfteler için malzemeler:</span> </strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>150 gr sığır kıyması </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>150 gr tavuk kıyması </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Bir avuç kıyılmış maydanoz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Bir avuç kıyılmış dereotu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>5 diş kıyılmış sarımsak </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 küçük kıyılmış soğan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 yumurta </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>karabiber </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Un (İsteğe bağlı) </strong></li> </ul><p></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Sos için malzemeler: </span></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 büyük patlıcan </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 küçük dolmalık kabak </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 fincan tavuk suyu </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 çorba kaşığı sıvıyağ </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 diş kıyılmış sarımsak </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Tuz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>karabiber </strong></li> </ul><p></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Hazırlanışı: </span></strong></p><ol> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Unun dışında bütün köfte malzemelerini bir arada karıştır ve buzdolabında koy.</strong></li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Patlıcanların bir kaç yerini delerek çok sıcak bir fırında közle, soğumaya bırak. Bu arada, dolmalık kabağı soy, ortadan dörde kes.</strong></li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Patlıcanı soy, ve dolmalık kabakla beraber püre yap.</strong></li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Sarımsağı büyük bir kapta yağda kızart. Patlıcan karışımını ekle, ve karıştır, tuzlu ekle, biber koy, ve beş dakika boyunca bir arada pişir. Ocaktan al kenarda dursun.</strong></li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Bu arada, köfteden küçük toplar yap, ve biraz una bula. isterseniz unsuz da olabilir.</strong></li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Köfteleri sosa kat ve beraberce 20 dakika daha pişir. Kıyılmış yeşil soğanla birlikte sıcak veya ılık olarak servis et. </strong></li> </ol></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 405301, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]PATLICAN SOSLU BULGAR KÖFTESİ [/COLOR] [COLOR="#0000CD"]Köfteler için malzemeler:[/COLOR] [LIST] [*]150 gr sığır kıyması [*]150 gr tavuk kıyması [*]Bir avuç kıyılmış maydanoz [*]Bir avuç kıyılmış dereotu [*]5 diş kıyılmış sarımsak [*]1 küçük kıyılmış soğan [*]1 yumurta [*]Tuz [*]karabiber [*]Un (İsteğe bağlı) [/LIST] [COLOR="#0000CD"]Sos için malzemeler: [/COLOR] [LIST] [*]2 büyük patlıcan [*]2 küçük dolmalık kabak [*]1 fincan tavuk suyu [*]4 çorba kaşığı sıvıyağ [*]4 diş kıyılmış sarımsak [*]Tuz [*]karabiber [/LIST] [COLOR="#0000CD"]Hazırlanışı: [/COLOR] [LIST="1"] [*]Unun dışında bütün köfte malzemelerini bir arada karıştır ve buzdolabında koy. [*]Patlıcanların bir kaç yerini delerek çok sıcak bir fırında közle, soğumaya bırak. Bu arada, dolmalık kabağı soy, ortadan dörde kes. [*]Patlıcanı soy, ve dolmalık kabakla beraber püre yap. [*]Sarımsağı büyük bir kapta yağda kızart. Patlıcan karışımını ekle, ve karıştır, tuzlu ekle, biber koy, ve beş dakika boyunca bir arada pişir. Ocaktan al kenarda dursun. [*]Bu arada, köfteden küçük toplar yap, ve biraz una bula. isterseniz unsuz da olabilir. [*]Köfteleri sosa kat ve beraberce 20 dakika daha pişir. Kıyılmış yeşil soğanla birlikte sıcak veya ılık olarak servis et. [/LIST] [/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgar Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top