Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgar Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 405298" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">BULGAR KEBABI </span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Malzemeler: </span></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>220 gr koyun eti, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>40 gr domates, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>12 gr kırmızı sivri biber, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>20 gr soğan, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>5 gr yağ, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>15 gr tereyağı, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 gr un, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>yarım adet yumurta, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>22 gr tuz, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 gr baharat </strong></li> </ul><p></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Hazırlanışı: </span></strong></p><p><strong>Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 405298, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]BULGAR KEBABI [/COLOR] [COLOR="#0000CD"]Malzemeler: [/COLOR] [LIST] [*]220 gr koyun eti, [*]40 gr domates, [*]12 gr kırmızı sivri biber, [*]20 gr soğan, [*]5 gr yağ, [*]15 gr tereyağı, [*]4 gr un, [*]yarım adet yumurta, [*]22 gr tuz, [*]1 gr baharat [/LIST] [COLOR="#0000CD"]Hazırlanışı: [/COLOR] Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgar Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top