Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgar Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 405266" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">BULGAR USÜLÜ TARATOR </span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Malzemeler: </span></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>75 gr yeşil salatalık, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>90 gr yoğurt, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 gr sarımsak </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>12 gr bitkisel yağ, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 gr dereotu, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>11 gr fındık, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 gr sirke, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>isteğe göre tuz</strong></li> </ul><p></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Hazırlanışı: </span></strong></p><p><strong>Salatalıkları temizleyin, küp şeklinde doğrayın, ufak doğranmış sarımsakları ekleyin. Yoğurt ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerine soğuk kaynamış su ve ufalanmış fındık ekleyin. Dereotu ve bitkisel yağ ilave edip servise sunun.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 405266, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]BULGAR USÜLÜ TARATOR [/COLOR] [COLOR="#0000CD"]Malzemeler: [/COLOR] [LIST] [*]75 gr yeşil salatalık, [*]90 gr yoğurt, [*]2 gr sarımsak [*]12 gr bitkisel yağ, [*]2 gr dereotu, [*]11 gr fındık, [*]2 gr sirke, [*]isteğe göre tuz [/LIST] [COLOR="#0000CD"]Hazırlanışı: [/COLOR] Salatalıkları temizleyin, küp şeklinde doğrayın, ufak doğranmış sarımsakları ekleyin. Yoğurt ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerine soğuk kaynamış su ve ufalanmış fındık ekleyin. Dereotu ve bitkisel yağ ilave edip servise sunun.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgar Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top