Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgar Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 405259" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">SNEJİNKİ (BULGARİSTAN)</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Malzemeler </span></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 Paket Margarin Veya Tereyağı (Oda Sıcaklığında) </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>150 Gr. Pudra Şekeri </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 Adet Yumurta Sarısı </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 Paket Vanilya </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Aldığı Kadar Un </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Üzeri İçin İçin: </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>100 Gr. Ceviz </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Pudraşekeri </strong></li> </ul><p></p><p><strong></strong></p><p><strong>Hamur Yoğurma Kabının İçine Yumuşamış Yağı, Pudra Şekeri,Yumurta Sarılarını, Vanilyaları İlave Ederek Krem Haline Gelene Dek Yoğura-Lım. Azar Azar Un İlave Ederek Ele Yapışmayan Ve Kulak Memesi Yumuşaklığında Bir Hamur Yoğu-Ralım. Hamuru Tulumba Tatlısı Kalıbı İle Şekillendirerek Fırın Kabına Dizelim. Üzerine Kırılmmış Ceviz Batıralım. Kurabiyeleri 190° Isılı Fırında Üzerleri Beyaz Kalacak Şekilde Pişirelim. Fırından Aldıktan Sonra Üzerlerine Pudra Şekeri Ekleyerek Servis Yapalım. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">Not: Kalıbınız Yoksa Kurabiyelerinizi Elinizle Yuvarlak Şekiller Vererek Hazırlayın.</span></strong></p><p><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 405259, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]SNEJİNKİ (BULGARİSTAN)[/COLOR] [COLOR="#0000CD"]Malzemeler [/COLOR] [LIST] [*]1 Paket Margarin Veya Tereyağı (Oda Sıcaklığında) [*]150 Gr. Pudra Şekeri [*]4 Adet Yumurta Sarısı [*]2 Paket Vanilya [*]Aldığı Kadar Un [*]Üzeri İçin İçin: [*]100 Gr. Ceviz [*]Pudraşekeri [/LIST] Hamur Yoğurma Kabının İçine Yumuşamış Yağı, Pudra Şekeri,Yumurta Sarılarını, Vanilyaları İlave Ederek Krem Haline Gelene Dek Yoğura-Lım. Azar Azar Un İlave Ederek Ele Yapışmayan Ve Kulak Memesi Yumuşaklığında Bir Hamur Yoğu-Ralım. Hamuru Tulumba Tatlısı Kalıbı İle Şekillendirerek Fırın Kabına Dizelim. Üzerine Kırılmmış Ceviz Batıralım. Kurabiyeleri 190° Isılı Fırında Üzerleri Beyaz Kalacak Şekilde Pişirelim. Fırından Aldıktan Sonra Üzerlerine Pudra Şekeri Ekleyerek Servis Yapalım. [COLOR="#FF0000"]Not: Kalıbınız Yoksa Kurabiyelerinizi Elinizle Yuvarlak Şekiller Vererek Hazırlayın.[/COLOR] [/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Bulgar Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top