yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Arl 2006 #2 Çok değişik bir tuvalet olmuş
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Arl 2006 #4 eu girecez ya moderen wc
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 28 Arl 2006 #5 İnsan kendini rahat hissetmeli arkadaş.O ne öyle milletin içine mi yapcaz
BIYIKLI V.I.P V.I.P 28 Arl 2006 #6 Millet bizim ne yaptığımıza mı bakacak. Olmaz. Mecbur kalan insan cami duvarına bile yapıyorsa buraya sıraya girer kapıda kuyruk bile bekler.
Millet bizim ne yaptığımıza mı bakacak. Olmaz. Mecbur kalan insan cami duvarına bile yapıyorsa buraya sıraya girer kapıda kuyruk bile bekler.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 31 Arl 2006 #8 ))))) cok zorrrrrrrrr birde istanbulda isen trafik ))))))))
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 31 Arl 2006 #10 Ben o camları biliyorum.Akşam olduğu zaman dışadaki ışık az oluyo.İçerdeki dışardaki ışıktan fazla olursa içeri görünüyo.Akşam sıkışmanızı tavsiye etmem
Ben o camları biliyorum.Akşam olduğu zaman dışadaki ışık az oluyo.İçerdeki dışardaki ışıktan fazla olursa içeri görünüyo.Akşam sıkışmanızı tavsiye etmem