Bu gün Burcunuz Ne Diyor ( 05.09.2011 )

BeReNN

Alyam?
Özel üye
KOÇ

Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz. Ailenizi ihmal etmeyin. Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor. Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız. Duygusal bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

BOĞA



Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak. Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız. İş birliği olumlu sonuç getirmeyecek. Para gelecek ve hemen gidecek. Deneyimli biriyle ateşli bir ilşki yaşanabilir. Gece hayatına fazla dalmayın sağlığınız bozulabilir.

İKİZLER

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Bu konuda kendinizi biraz kontrol altına alabilirseniz durum sizin açınızdan biraz daha parlak olabilir. Duygusal yaşantınız da bu yüzden sekteye uğrayabilir. Üzülmeyin yarınlar sizin için neler hazırlıyor bilinmez. Tatil planları yapabileceksiniz. Bu da size iyi gelecek.

YENGEÇ

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var. Ayrıca aileniz de size destek verbilir. Sevdiğinizle yaşamın tadını çıkarın. Sizin gibi duygulu duyarlı biri için aşkta mutluluk herşeydir. Uykusuzluğunuzu yenin.

ASLAN


Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir. Bu da iş ve özel hayatınız için zararlı. Silkinin ve harekete geçin. Hayellerinizin sizi istediği yere savurmasına izin verirseniz elinizdeki gerçek değeri de göremezsiniz. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Ona gereken önemi göstermiyorsunuz. Psikolojik değişmeler dışında sağlık probleminiz yok.


BAŞAK

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz. Yeni biriyle tanışabilir onu yaşamınızın insanı sanabilirsiniz. Akılcı olmakta fayda var. Hemen karar vermeyin. Mutlaka uzun yürüyüşleri özellikle de deniz kenarlarını tercih edin. Mide ağrılarınızın nedeni aşırı stres. Biraz gevşemesini öğrenin.

TERAZİ

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. İlişkinizde şüphe ve kıskançlığa yer vermediğiniz müddetçe herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İş hayatınızda bu günlerde hayırlı sayılacak bir yatırım yapacaksınız. Büyük para var. Fakat bunu birkaç kişi ile bölüşebilirsiniz. Onlara haksızlık yapmayın. Paylarınız adilane bir biçimde dağıtın. Sırt ve bel ağrılarınızdan yakınıyorsunuz ama ince giysilerle dolaşıyor ve terliyorsunuz. İşte bunun bir sonucu çektiğiniz ağrılar. Kendinize dikkat edin. Masaj yaptırmanızda yarar var.


AKREP


İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak. Zira en fazla onlar bu durumdan etkileniyorlar. Oysa siz çok zeki ve cana yakın bir kişisiniz. Bu özelliklerinizi ön plana çıkarın. Ayaklarınızı fazla yormayın. Varis problemi olabilir.


YAY


Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak. Sizi bir ev partisine davet edecekler. Burada çok eğlenceli saatler geçireceksiniz. Neşeli insanlarla bir arada bulunmak size ilaç gibi gelecek. Hayata toz pembe bakacaksınız. Sağlığınız iyi. Sorun yok.

OĞLAK

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor. Tam uygun biriyle karşılaşınca değişik bir kişiliğe bürünmeyin. Olayları akışına bırakın. Çünkü ardından kendinizi toparlamanız da ayrı bir zaman gerektiriyor. Midenizden şikayet etmeye hakkınız yok. Çünkü hiç doğru beslenmiyorsunuz. Mide rahatsızlığına sizin daha fazla dikkat etmeniz gerekli.

KOVA



Yoğun bir iş temposu sizi bekliyor. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bunun sonucunda maddi ve manevi açıdan rahatlık kazanacaksınız. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insanla aranızda bir yakınlaşma olacak. Fakat seviyor ve seviliyorsanız bu ilişkiyi sınırlandırmalısınız. Bu kişiyle iş ilişkisine de girebilirsiniz. Ve bunun olumlu sonuçlanma ihtimali de var. Arada dışarıya çıkıp temiz havada dolaşmalısınız. Temiz hava size iyi gelecek. Alkolden uzak durun.


BALIK


Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yeterki neyi ne zaman yapacağınıza karar verin. Baş ağrılarınız için bir doktora danışmanızda fayda var. Zira sağlık ihmale gelmez.
 

BeReNN

Alyam?
Özel üye
BOĞA


Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak. Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız. İş birliği olumlu sonuç getirmeyecek. Para gelecek ve hemen gidecek. Deneyimli biriyle ateşli bir ilşki yaşanabilir. Gece hayatına fazla dalmayın sağlığınız bozulabilir.

 
Top