• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu fotoğraf oylaması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Oylamaya katılmanızı bekliyoruz...

Bu giris tarihim07.06.2006 Buda cikis 20,4.07

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
3Asagi bes yukari 2 ay sonra 1 sene olucak burdayimm ve Bu Cerezforum öyle bir bagimlilik yaptiki her bilgisayari actigim da mutlaka bakiyorumm :)) Buraya girmez isem o günü günden saymiyorum :)) kacdefa girmeyim diye ugrastim olmadi :)Itiraf edeyimmki Bu Bagimlilik yuzunden cok islerimi yapmadimm .. Ama yinede cok güzeldi Hersey
Kendim baglanmis ikenn Cok sevdigim degerli Arkdaslarimida sevdiklerimide Buranin tutkunu yaptim.....
Buradan herkese Tesekkür ediyorum ....Celal Ve Angel

Allah izin verirse Cuma'dan sonra Burda uzun bir süre olamiyacagim ve sizlerin yine Ben var imisim gibi Paylasmaya devam etmeniz dilegi ile

Ve Bütün Bizlere Her konuda yardim Eden Yorumsuz , ,Kelebek ,Circirböcegi,Biyikl,]Greyhan,Melek,Heidi, ve isimleri aklima gelmeyen Arkadslara tesekkürlerimi sunuyorum . ...Ayrica Bizleri yanliz birakmayan yazi yazmayarak yorum yapmadan okuyarak destek veren Arkadaslara Cok cok Tesekkür ediyorum Sevgiler....

yesim434)

Teşekkürler ilayda herşey için. Elbette işlerini hallettikten sonra geri döneceksin. Biz de seni ve emeklerini unutmayacağız kesinlikle. Herşey dilediğince olur inşallah.

Geri