• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Fenerbahçe Braga'da hüsran

JosTeR

KAF SİN KAF !
Özel üye
UEFA Avrupa Ligi Top 16 turu rövanş maçında Braga, Fenerbahçe'yi 4-1 yendi ve çeyrek finale çıkan taraf oldu.

Kadıköy'de ilk maçı 1-0 kazanan Fenerbahçe, Braga deplasmanında beklenmedik bir yenilgi aldı. Sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe bu sonucun ardından Avrupa defterini kapattı.

Braga ilk golü 11. dakikada Vukcevic'in ara pasında Ahmed Hassan ile buldu. Ancak bu pozisyonda Mısırlı futbolcunun ofsayt pozisyonunda olup olmadığı yoğun tartışmalara sebep oldu. Fenerbahçe İlk yarıda 3 sarı kart gördü. Mehmet Topal, van Persie ve Josef, Ivan Bebek tarafında kart gören oyuncular oldular. Josef'in sarı kartının ardından 4. hakeme itiraz eden Vitor Pereira tribüne yollandı. 45+2'de Alper Potuk'un golüyle sarı lacivertliler 1-1'lik eşitliği yakaladı tur umutlarını fazlasıyla arttırdı.

İkinci devrede avantajlı skoru çalımaya çalışan Fenerbahçe, 66'da hakemin penaltı noktasını göstermesiyle şoka girdi. Silva'nın şutunda Mehmet Topal'ın elle müdahele ettiğini düşünen hakem Bebek, penaltı noktasını gösterdi ve Mehmet Topal'ı ikinci sarı kartla oyun dışı bıraktı. Penaltıda topun başına gelen eski Bursasporlu Josue topu ağlara yolladı, 2-1.

Fenerbahçe bu dakikadan oyun disiplinini kaybetti. Nani-Volkan, Kadlec-Topal değişikliğiyle oyunu tutmaya çalışan sarı lacivertliler, 74'te Stoiljkovic'in golüne engel olamadı ve 3-1 geriye düştü. 83'te Silva'nın golü turun galibini belirledi, 4-1. Kalan sürede Alper Potuk da yaptığı sert müdahelenin ardından 87'de direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 90+2'de sarı kart gören Volkan Şen ise 90+5'te direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını 8 kişi bıraktı.

Kaynak:Eurosport
 

Top