Boyfriend Jean Modelleri

Papatya

V.I.P
V.I.P
Havalar iyice ısındığına göre artık biraz ten göstermenin vakti çoktan geldi.
Giyinmenin en zor olduğu şu dönemlerde bana göre en büyük kurtarıcı parçalardan boyfriend jeanlerden bahsetmek istiyorum. Ben bugünlerde boyfriend jeanleri kombinlerimde sık sık kullanıyorum.
Özellikle yırtık olanları favorim. Hem çok stylish hem de çok şık görünmenizi sağlayan bu parçalar nasıl giyilir ya da ben bir türlü giymeye cesaret edemiyorum diyenler için de bol bol ilham alıcı görseller hazırladım:) Boyfriend jeanler adından da anlaşılacağı gibi erkek arkadaşınızın pantolonunu giymişsiniz izlenime sahipler ancak siz kendinize bir beden büyük paçaları düz inen bir jean alın ve onu kullanın. Kaynak: Tuba Ulaştıran

DJrDq1.jpg
 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Öncellikle boyfriend jeanler oldukça maskülen parçalar oldukları için diğer parçaların femme olması gerekir. K: Tuba Ulaştıran.

B21zgj.jpg


Bunun yanı sıra, boyfriend jeanlerin paçaları düz inmeli ve kıvrık olmalıdır, aksi halde trendy görünmeyi unutun. K: Tuba Ulaştıran.

Zda3R0.jpg


Bana göre boyfriend jean giyerken dikkat edilmesi gereken bir diğer altın kural ayak bileklerinin görünmesidir. Bu pantolonlar sizi olduğunuzdan daha iri ve maskülen göstereceği için özellikle tek bantlı bilekten bağlı bir topukluyla giymenizi tavsiye ederim. Ben boyfriend jean için blazer ve topukluyla oluşturulmuş şık ve elegan görünmenizi sağlayacak bir kombin hazırladım. K: Tuba Ulaştıran.
 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
dderya Boyfriend Jean kombinleri Moda 4
dderya Jean-christophe Grangé'ın Biyografisi Yazar / Şair 0
Düş Baharda Jean Giyilir Moda 0
'katniss' Jean Paul Sartre Filozoflar 0
dderya Hanımlar, JEAN modası :) Moda 7

Top