Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bitli kurabiye
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="KuMRu" data-source="post: 1035032" data-attributes="member: 124877"><p>[ATTACH=full]81260[/ATTACH]</p><p></p><p><strong>ÇÖREK OTLU BİTLİ KURABİYE </strong></p><p><span style="font-size: 24px">MALZEMELER </span></p><p>125 gram oda sıcaklığında margarin</p><p>1 su bardağı sıvı yağ</p><p>2 yemek kaşığı çörek otu</p><p>1 paket kabartma tozu</p><p>1 adet yumurta beyazı</p><p>1 tatlı kaşığı tuz</p><p>2 yemek kaşığı toz şeker</p><p>2 yemek kaşığı sirke</p><p>Aldığı kadar un</p><p>1 adet yumurta sarısı</p><p>(üzeri için)</p><p></p><p></p><p><strong>YAPILIŞI</strong></p><p></p><p>Un hariç tüm malzemeleri derince bir kaba alın ve güzelce karıştırın.</p><p></p><p>Ardından unu yavaş yavaş ilave ederek, ele yapışmayan, kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin.</p><p></p><p>Hazırladığınız hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar kopartın ve tezgahta yuvarlayarak uzatın.</p><p></p><p>Hazırladığınız bu hamuru bıçakla eşit parçalara bölün.</p><p></p><p>Her bir parçayı elinizle yuvarlayarak yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine dizin.Hazırladığınız hamurlar misket büyüklüğünde olmalı.</p><p></p><p>Bir fırça yardımıyla üstlerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üstleri kızarana dek yaklaşık 15 dakika pişirin.</p><p>Soğuduktan sonra servis edin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KuMRu, post: 1035032, member: 124877"] [ATTACH type="full" alt="IMG_20210527_094454.jpg"]81260[/ATTACH] [B]ÇÖREK OTLU BİTLİ KURABİYE [/B] [SIZE=24px]MALZEMELER [/SIZE] 125 gram oda sıcaklığında margarin 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı çörek otu 1 paket kabartma tozu 1 adet yumurta beyazı 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı sirke Aldığı kadar un 1 adet yumurta sarısı (üzeri için) [B]YAPILIŞI[/B] Un hariç tüm malzemeleri derince bir kaba alın ve güzelce karıştırın. Ardından unu yavaş yavaş ilave ederek, ele yapışmayan, kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin. Hazırladığınız hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar kopartın ve tezgahta yuvarlayarak uzatın. Hazırladığınız bu hamuru bıçakla eşit parçalara bölün. Her bir parçayı elinizle yuvarlayarak yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine dizin.Hazırladığınız hamurlar misket büyüklüğünde olmalı. Bir fırça yardımıyla üstlerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üstleri kızarana dek yaklaşık 15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis edin... [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bitli kurabiye
Top