• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Bitcoin Hindistan'da Yasaklandı

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
68440

Kripto para birimlerine Facebook, Google ve Twitter gibi teknoloji devlerinin ardından, ülkelerden de darbeler gelme başladı. Şimdiki süreçte ise Hindistan ülkesinde yasaklandı. Ülkenin merkez bankası olan Hindistan Merkez Bankası, açıkladığı karar ile sadece Bitcoin değil tüm kripto para birimlerinin ticaretini ülke çapında yasakladını duyurdu.

Bitcoin Hindistan’da yasaklandı
RBI Vali Yardımcısı BP Kanungo; kurum, özel bankalar ve dijital cüzdan sağlayıcılarının kripto para birimlerini artık kullanamayacağını açıkladı. Kripto para ile ticaret yapan bankaların ise bu kurula uymak ve altyapılarından kripto para birimini kaldırmak için üç ayıbulunuyor.

Kripto para birimlerinin ticaret yapan kişileri zarara uğrattığının altını çizen Kanungo, sanal para birimleri konusunda yatırım yapmanın tehlikeliolacağını belirtti. Kanungo ayrıca; kripto para birimlerinin, piyasa bütünlüğünü bozduğunu ve kara para aklama işinde sıkça kullanıldığını dile getirildi.

68441

Intel Bitcoin Madenciliği işine giriyor!
Dünyanın en büyük işlemci üretici Intel, yeni ortaya çıkan patent dosyalarına göre Bitcoin Madenciliği için donanım üretme işine giriyor!

Devletler tarafından denetlenmediği için yasal olmayan ve kara para aklamak için kullanılan kripto para birimleri uzunömürlü olmayacak gibi görünüyor
 
Top