• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Bİr Şaİrİn AĞzindan...

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Pazar gazetelerinin ilaveleri ve kadın dergilerinin bitip tükenmek bilmeyen sorularından biri olan "kadınları yatakta nasıl çıldırtırsınız?" aslında çok basit çözümlere sahiptir. Kadınlarla olan deneyimlerim sonucunda onları yatakta çıldırtmanın yollarını aşağıda sıraladım. Bu metotların her biri gerçek yaşamda birebir denenmiş ve kesin başarılı sonuçlar elde edilmiştir. Siz de deneyin...

- Yatağa çorapla girin. Bu her kadını çıldırtır. "çıkar şu çorabını" yada "sen iğrençsin, o şiirleri senin yazdığına inanamıyorum" gibisinden tepkiler alırsınız. Hele çorap az buz kokuyorsa çıldırma katsayısı tavan yapar.

- İşgalci olun. Yatağın büyük kısmını siz işgal edin ve kadına çok az yer bırakın. Bu da kadını çıldırtır. "Ya biraz öteye gitsene be adam, koca yatağı kaplıyorsun" gibisinden tepkiler müşahede edilmiştir.

- Horlayın. Kadın hemen çıldırır. Önce "tatlım horlama" gibi nazik ikazlarla uyandırılırsınız. Sonra bu uyarılar kadının çıldırma seviyesine göre "yeter be adam ağaç kessem bu kadar gürültü çıkmaz" gibisinden nahoş tepkilere kadar çıkar. Bu tür incitici sözler ve ithamlar "duyarlı ve ince" bir şairi nasıl yaralar bir bilseniz...

- Yorgan çalın. Yorganın büyük bir kısmı üzerinize gelecek şekilde yorganı çekin ve kadına kalan yorganın çok az olmasını sağlayın. Böylece üstü açık kalan kadın çıldıracaktır. Denenmiş ve başarılı sonuç alınmıştır.

- Geceleyin kadını uyandıracak şekilde tuvalete yada mutfağa gidin. Bu gidişler esnasında "bi tanem su getireyim mi?" diye sorarak onu uyandırın. Uykusu bölünen kadın, ikinci bilemediniz dördüncü uyanışında çıldıracaktır ve "yat zıbar be adam, ne olur azıcık uyuyayım" diyecektir. Etkili bir metottur fakat çok sık kullanmayın çünkü uykusu bölünen bir kadının elinin ne kadar ağır olduğunu asla tahmin edemezsiniz.

- Birlikte yemek yerken yere düşen bir lokmayı onun şaşkın bakışları arasında alıp üstünü hafif silip ağzınıza atın. Bu istisnasız tüm kadınları çıldırtır.


Başka yüzlerce metot var, örneğin beyaz çorap giymek gibi. Ama sadece yukarıda sıraladıklarımı kullanarak benim gibi "kadınları yatakta çıldırtan" bir erkek olmanız içten bile değildir.
__________________

çALIŞMAK İYİ BİRŞEY OLSAYDI ÜSTÜNE PARA VERMEZLERDİ
 

çılgınım_www

Forum Tutkunu
hahahahahahahahah :D:D çook komik olmuş yaa başlarken farklı anlaşılıyor devamında anlaşıldıgı gibi değil hahaha ilginç olmuş :Dsüperdi teşkrleerr:D
 
Top