Bir Ömür Yetmez (Saturno Contro)

cırcırböcee

V.I.P
V.I.P
Yönetmen : Ferzan Özpetek
Oyuncu(lar) : Margherita Buy, Stefano Accorsi, Serra Yılmaz
Senaryo : Gianni Romoli, Ferzan Özpetek
Görüntü Yönetmeni : Gianfilippo Corticelli
Müzik : Giovanni Pellino
Kurgu : Patrizio Marone
Kostüm Tasarımcısı : _
Yapımcı : İtalya
Dağıtımcı : Warner Bros
Yapım Yılı : 2007
Yapım Yeri : _
Süre : 110 dak.
Gösterime Giriş Tarihi : 06/04/2007

Özet : Gençliklerini 80’li, 90’lı yıllarda yaşamış ve kırklı yaşlarına gelmiş bir grup arkadaş, dostluklarını, sevgilerini ve hayatlarını sorgular. Dostlukta olduğu kadar aşkta da ayrılığı kabul edememek onları; duyguları, heyecanları ve en derin korkularıyla yüzleşmeye zorlar.

Hüzünlü duygular yaşatırken bir yandan da bizi güldüren bu filmdeki insanların hikayesi, aslında yeni kurallar ve yeni ilişki dinamikleri arayan herkes için tanıdık bir öykü.

İç dünyamızdaki değişiklikleri reddetmek, saklamak, ertelemek yerine her şeyi açıklıkla dışa vurup, yakın çevremizle yüzleşirsek ne olur? İnsan, hayatını değiştirme korkusunu nasıl aşabilir? Çevrendeki herkes ve her şey sana değişimi önerirken sen nasıl olur da geçmişinden asla ayrılamazsın? Ve her şeyin ötesinde, aşklar ve dostluklar için bir ömür yeterli midir?
 
...
İç dünyamızdaki değişiklikleri reddetmek, saklamak, ertelemek yerine her şeyi açıklıkla dışa vurup, yakın çevremizle yüzleşirsek ne olur? İnsan, hayatını değiştirme korkusunu nasıl aşabilir? Çevrendeki herkes ve her şey sana değişimi önerirken sen nasıl olur da geçmişinden asla ayrılamazsın? Ve her şeyin ötesinde, aşklar ve dostluklar için bir ömür yeterli midir?[/CENTER]

Güzel bir anlatım...

Gündelik hayatta da uygulanabilecek kadar reel bir ifade...

Umarım gerektiğinde hepimiz bunu kullanabiliriz...:cool:

Filme gelince; görmedim henüz... :)

Saygılar süpermodum...
 
Top