Bir kadın bir kadının ilk neresine bakar?

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Her kadın biraz kıskançtır bunu kabul etmek gerekiyor. Her kadın bir başka kadın hakkında birkaç dakika içinde fikir sahibi olur, bunu da kabul etmeliyiz hanımlar!

72979


Karşıdan gelen bir kadın var, dikkat!

Incognito anket firmasının düzenlediği ve 18-45 yaş arası 2000 kadının katıldığı araştırmanın sözcüsü Amanda Davies, ”Kadınların karşılaştıkları kadınları yargılamadan, değerlendirmeden uzun süre duramayacaklarını, birkaç dakika içinde kadınla ilgili genel kanıya sahip oluyorlar” diyor.

Bakın ilk izlenime neler dahilmiş?

Kadınlar ilk olarak kiloyu ve beden ölçülerini fark ediyorlar. Bir kadının kendi vücudunubir başka kadınınkiyle kıyaslaması sadece 30 saniye içinde oluyor.

Eğer daha güzel bir vücut varsa hemen üzerindekiler tespit ediliyor. Bir kadın, özellikle de moda bilgisi varsa, bir başka kadın hakkında bir dakika içinde şık-rüküş kararı verebiliyor. Hatta aklından daha farklı kombinasyon önerileri geçiriyor.

Yukarı çıkmaya devam ediyoruz ve saçlarda uzun süre duruyoruz. Bir kadının saç rengi, o rengin ona yakışıp yakışmadığı, ana renginin ne olduğunu anlamak ilk 10 saniyede gerçekleşiyor. Bir kadının saçlarına uzun süre bakan bir başka kadın refleksif olarak elini saçlarına götürüyor.

Eğer yanında beğendiği bir erkek varsa, kadın onu incelemeye başlar. Bir kadının bir erkekle ilgili tespitte bulunması 5 dakika sürüyor. Bu sürede erkeğin kız arkadaşına yakalanmazsa ‘izleme süresi’ uzayabilir. Eğer birbirine çok yakışan bir çiftse hemen yüzük kontrolü yapılır.

Yüzde 98 oranındaki istatistik de tam olarak bu: Bir kadın en çok yanında bir erkek olan kadına bakar.


Bir kadın, karşıdan gelen bir kadının ayakkabılarını fark ettiğinde duygu dalgalanmaları yaşıyor. Pahalı bir ayakkabı markasının tespiti sinir bozukluğunun başlıca sebebi olarak kayıtlara geçti.
 

limonata

Özel Üye
Özel üye
boy-kilo orantısı bir, kıyafet uyumu iki, makyaj boyutu üç
günlük hayatta ağır makyaj yapanlara ön yargım var mesela sevmem zaman alır
 

Top