Bir Gidişin Öyküsü...

cırcırböcee

V.I.P
V.I.P
Sen giderken kalbim ve dudaklarım ayrı ayrı haykırır ardından keşke duyabilseydin bir kerecik kalbimin sesini....


Git.. yüzüme öyle bakma git. hiç durma, bir gidenin bir daha asla giremeyeceği kapı orada git.Hiçbirşey açıklamak zorunda değilsin. Giderken söyleyecek şey bulamaz insanlar.Sen bahanelerin ardına sığınanlardan olma git.


((Oysa daha doyamadım sana..Kokunu yeterince çekmedim içime...Yapacağımız ne çok şey vardı.. Neler planlamıştık?.. Şimdi ne yapacağım ben?Nasıl duracağım ayakta?"kal"dersem kalırmısın yar? nasıl istiyorum yalan bile olsa "Bu gidiş sadece zorunluluktan, bekle beni döneceğim" demeni...))


Her aşk biter, sen de git.Hem zaten biteceği daha baştan belli bir aşktı bizimkisi.Sen gitmesen belliki birgün ben gidecektim. Herkes kendi tercihini yaşar ve sen tercihini yaptın. Rahat ol git.Aklın kalmasın burada. Dramatik vedaların kahramanları olmayalım, git.


((Benim aklım sende kalacak. Sadece aklım değil yüreğimde... Bitmezdi bizim aşkımız. Asla terk etmezdim seni. Benliğimi, varlığımı, hayatımı adamıştım ben bu aşka. Beni tercih etmeni isterdim, benimle yaşamanı isterdim.Şimdi kimi ya da neyi seçtiğinin ne önemi var artık? Ağlayacağım ardından kahretsin ağlayacağım.....))

İstersen dost olabiliriz, haberleşiriz birbirimizle.Mutlu olmanı isterim. Sen mutluluğu hak eden bir insansın. Elbette ben de mutlu olacağım merak etme, git. Hayatımıza başkaları girecek ve biz belkide birlikte yaşadıklarımızı bir süre sonra hatırlamayacağız bile, git. Hangi yara kabuk bağlamamışki bugüne kadar? Hangi ateş sönmemişki? Yapman gerekeni yap, git

((Sensiz olabilirmiyim ben yar? Unutabilirmisin bu kadar kolay? yaşadığımız onca şeyi silebilirmiyim? Mümkün değil, seni içimden çıkartıp atmam mümkün değil. Biliyorum, hiçbir ilaç iyileştirmeyecek senin açtığın yarayı. Senin yaktığın sevda ateşi hiçbir zaman sönmeyecek. Senin mutlu olmanı istediğimde yalan. Mutlu olma yar, benim gibi sen de mutlu olma.Belki o zaman yeniden dönersin bana...)

Haydi zaman geçiyor artık, git. Hem neden suratın asık? Sevinmelisin gittiğine. Aslında sana teşekkür etmeliyim. Beni bu aşkın yükünü taşımaktan kurtardığın için. Rahatladım biliyormusun? bende kalan birkaç parça eşyanı da gönderirim ardından. Fırsat buldukça ararım seni, haydi git.

((Gitme benim güzel sevdalım, gitme. Beni bu aptal dünyada bir başıma bırakıp gitme..Gidip de yüreğimi öldürme.. İçim acıyor, kalbim sıkışıyor. Ben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam gitme
Ne Olur Gitme...... ))

 

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Göz yaşına kıyamam bırak eller ağlasın
Beni böyle bırakıp gitmek zorundamısın
Vermeden kararını iyi düşün sevgilim
Gidersen ölmezmiyim yanımda kalmalısın

Belki bir gün adını yazarım şarkılara
Yıkılır sendelerim bebeğim sen ağlama
Aşkımın hasretini içime gömüp yine
Beni böyle bırakıp sakın gitme ellere

Ne olur gitme dur terketme
Veda edip yalan gururuna
Ne olur gitme allah aşkına

Ne olur gitme dur terketme
Nasıl bir aşk bekler sabahı
Sende bekle ne olur üzülme
 

cırcırböcee

V.I.P
V.I.P
söyleyemediklerimi sen anla
delik deşik yüzler giriyor düşlerime
ellerini arıyorum
seni arıyorum
gördüğüm her resimde
aynalarda seni arıyorum
şarkılar sustu...
ama ben susmuyorum
çünkü;

seni arıyorum kalabalık caddelerde
tanımadığım insanlar geçiyor,sen yoksun...
perişan hayallerimin başladığı yerde
sana sesleniyorum duyuyor musun?
 

cırcırböcee

V.I.P
V.I.P
hayatın nefesleri tıkadığı, hüzünleri damlalara bulayıp gönül hanelerine yağdırdığı anlardayım.. ayrılığın buram buram içime işlediği, eksikliğinin yükünü kaldıramayan yüreğimle, ayrılıkların ve sevdaların başşehri vurgundayım..

sağım olmazlar, solum sen.. içimde derin pişmanlıklar.. her günün, her saniyenin dayanılmaz azabı delip geçerken yüreğimin ceplerini, bir iç intiharın kanattıklarıyla çaresizliklerdeyim.. senden arta kalanları topladım.. götüreceklerim hazırda.. bir veda cümlesi kurabilmek adına bütün iç çekişlerim.. dilim, lal.. çığlıklarım karabasan korkularında, sessiz..

söylenecek her veda vurgusu bir vurgun.. dilime dolanan her söz bir kurşun.. bir kurşunla vurulan iki kişi.. vaktim bol, kapı arası cümlelerimi tüketip, yaşanmışlıkları da asarak suratıma yol almalıyım.. içimde senden çaldıklarım, geride beni bırakarak.. ayaklarıma dolanan sevdaları da görmezlikten gelmeliyim..

geçmişin azaplarını, her günü işgal eden, her anı dayanılmaz atfeden sevgi ve hasret yığınlarını atıp omuzlarımdan, yitmeliyim yine.. beklemenin dayanılmaz heyecanının yanına eklediğim vicdan azaplarını da alıp gitmeliyim.. hayat kayıp giderken avuçlarımdan, usumda sana dair yaşanmışlıklar kalsın diliyorum.. ve dahi gönlümde..

hüzünlerim sana doğru.. gözlerimin pimini çek, yağsın her yanıma hatıralar.. bir iyi dilek daha tut hakkımda.. seni terk etmişliğimde ihtiyacım olacak dualarına..

susma.. saniyelerin yıllara özendiği anlar yaşıyoruz, hüzünlerin yaşanmışlıkları katlettiği.. susma.. bağır hadi, haykır haksızlığımı! hatta vur bitsin dilimin sevgi sancıları.. yeter ki susma..
susuşun, vurgunum olur..
 

Defne

Usta
Şu anda hayatı geriye bakıp anlamayabilmeyi değil, ileriye doğru alabildiğince yaşamayı istiyorsunuz. İşte kaderiniz ellerinizde, haydi artık ne duruyorsunuz?
(alakasızmı oldu)
 
Top