• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Bir Genç Kızın Uyuşturucu Günlüğü

Papatya

V.I.P
V.I.P




Bir solukta okuduğum nadir kitapların arasında olduğunu farkettim. Gerçekten sürüklüyor. Küçücük bir kızın hayat hikayesi hemde kendi kaleminden... Günlük okumayı sevenlere şiddetle tavsiyemdir.

dBNVsx8.jpg
Bd8ow5V.jpg


İşte arka kapağındaki yazı...

Alice herhangi biri olabilir... Tanıdığınız biri olabilir... Alice uyuşturucu kullanıyor... On beş yaşında, beyaz, orta sınıf bir ailenin kızı olan Alice, son derece sıradan ve iyi bir kız. Dersleri iyi. Bir gün evlenip bir aile kurmayı hayal ediyor. Ama fark etmeden hayatına giren uyuşturucu Alice için dünyayı önce daha yaşanılır, daha dayanılır bir yer haline getirirken, genç kız çok geçmeden hiç peşini bırakmayacak bir belaya bulaştığını anlıyor. Alice'in hayatı bir daha asla aynı olmayacak.



 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
bu kitap cok guzel.. ozellikle son zamanlarda ulkemizde yasananlar..sebebiyle genclerimizin okumasi gerektigini dusunuyorum mutlaka.
 

arz-ı hal

şşşşştttttttt
Özel üye
bizde tek sıkıntı çeviri,kardeşim şu çevirileri biraz daha iyi yapsak,kitaplardan sıkılmayacaz yeminlen...ilk önceleri beni sıkma nedeni günlük gibi yazılmış olmasıydı bütünlük yok kitapta,ben her alanda derli,toplu işleri sevdiğimden biraz eleştirmiştim ...
 
Top