• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Bir Erkeği Kendine Nasıl Aşık Edersin?

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Kendiniz olun


Eğer bir erkek sizden etkilenecekse kendiniz gibi olmalısınız. Eğer olmadığınız bir kişi davranırsanız o erkeğin size aşık olmasının çok önemi yoktur. Çünkü aslında aşık olduğu kişi siz olmayacaksınızdır. Bu yüzden ne olursa olsun olmadığınız bir karaktere bürünmeyin. Size de numara yapan bir erkeğin sonradan gerçek yüzünü görmek çok hoş olmaz. Böyle bir erkeği siz ister misiniz?


Görünümünüze özen gösterin


Bir erkeğin sizi çekici bulmasını istiyorsanız kendinize dikkat etmelisiniz. Tabi bu demek değildir ki daha zayıf olmak için ölümcül diyetlere girmelisiniz. Baştan aşağıya gardrobunuzu yenilemelisiniz de demiyoruz. Sadece içinde iyi gözüktüğünüzü düşündüğünüz giysileri tercih edebilirsiniz. Daha bakımlı dolaşırsınız. Hatta en güzel gülümsemenizi takınırsanız işe yarayacaktır. Önce kendinize olan güveninizin artmasına yarayacak şeyler deneyin.


Dinleyin


Erkekler kendileri hakkında konuşmayı çok sever. Bunu yaparken kendilerini dinleyen kadınların çekici olduğunu düşünürler. Bir erkeği etkilemeye çalışıyorsanız konuşmaktan çok dinleme odaklı olun. Kendiniz ve gündelik hayatınız ile ilgili konuşun ama daha çok onun konuşmasını sağlayın. Merak ettiklerinizi de çekinmeden sorun.


Gülün


Bir erkeği etkilemek istediğinizde mizah anlayışı oldukça önemlidir. Onun yaptığı esprileri anlamanız ve gülmeniz gerekli. Hatta başka bir espri ile karşılık vermeniz onun oldukça hoşuna gidecektir. Ayrıca unutmayın gülmek her kadına yakışır.


Hoş bir tavır takının


Erkekler neşeli, deli dolu ve pozitif enerjili kadınları daha çok sever. Siz negatif ve suratsız bir erkekle olmak ister misiniz? Her şeye iyi tarafından bakın ve pozitif olun. Unutmayın iyi tavır takınan, olumlu, neşeli, ılımlı ve huzur veren bir insan herkes tarafından ilgi, sevgi ve saygıyla karşılanır.


Tatlı olun


Kadınlar bazen kedi gibi davranabilir. Özellikle kız kıza takıldıkları zamanlar genelde acımasız oluruz. Bir araya gelince dedikodu yapmaya bayılırız. Ama bu erkekler tarafından pek de tercih edilen bir davranış şekli değildir. Çünkü genelde erkekler tatlı ancak hırçın olmayan kadınları severler. Bu tür davranışlar arada bir mazur görülebilir. Fakat sürekli tekrarlanan bir huy olmamalıdır.


Flört edin


Erkeklerin geneli beğenildiğini bilmek ister. Onlar ilgiyi seven canlılardır. Ufak temaslarda bulunun. Anlattıklarını gülümseme ve kahkahalarla karşılamak işe yarayacaktır.


Farklı olun


Farklı ve eşsiz olmanız herkesin dikkatini çeker. Buna erkekler de dahildir. Karşılaşabileceği herhangi bir kız olmadığınızı fark ettirin. Eğer bunu keşfederse onun üzerinize düşmesine sebep olur. Konuşma fırsatı bulduğunuzda sıradan şeyler ile ilgili konuşmayın.


Zarif olun


Her erkeğin biraz karizması ve her kadının zarif bir yanı vardır. Hoşlandığınız adamın etrafındayken bunu ortaya koymanız zor olabilir. Ancak dilinizin dolanması ya da bacaklarınızın titremesine engel olmak zorundasınız. Onun karşınıza özgüveniniz ile çıkın. Onu etkileme şansınız artar.


Fiziksel temasa ön ayak olun


Erkekler fiziksel teması sever. Dokunmak yakınlık kurmak için en hızlı yollardan birisidir. Aşık olduğun adamın dikkatini çekmeye çalışıyorsan ona temas etmeyi es geçmemelisin. Örneğin yaptığı espriye gülerken yavaşça koluna dokunabilirsin. Siz bir şey anlatırken eline parmaklarınız ile dokunabilirsiniz.


Bir şeyler ikram edin


Erkeğin midesine giden yolun kalbinden geçer klişesini bilmeyen yoktur. Bunun ne kadar doğru olduğunu deneyerek görebilirsiniz. Ona yemeğe çıkmayı teklif edin. Hatta daha da iyisi onun için kendiniz bir sofra hazırlayabilirsiniz.


Ona özgürlük verin


Bir adam bir kadının kız arkadaşı olup olamayacağını değerlendirir. Hatta sizi kimi testlere tabi tutar. Erkekler için özgürlük önemli bir noktadır. Bir erkeğe özgürlüğünü vermek onu kapana kıstırılmış hissinden sıyırır. Onu kısıtlamaya veya kıskançlıklarınızla boğmaya başlarsanız ışık hızıyla ortadan yok olacaktır. Yani arkadaşları ile vakit geçirmek istiyorsa geçirsin. Kendi başına bir şeyler yapmak isterse bırakın yapsın. Ona saygı duyarsanız siz de onun gözünde büyürsünüz.


Bırakın, o sizi arasın


Onu hemen aramayın veya peşine düşmeyin. Bir erkeğin fazla üstüne düşmek asla işe yaramaz. Üstelik sizinle gerçekten ilgileniyor ise zaten arar. Bu konuda sabırsız davranmayın, zaman tanıyın.


Aynalama taktikleri geliştirin


Biraz itici gözükebilir ama birisini etkilemeye ya da baştan çıkarmaya çalışıyorsanız aynalama taktiği iyidir. Bu psikolojik stratejiye başvurmanız çoğu zaman işe yarar. Fiziksel eylem olarak size karşı bir şey yapıyorsa siz de biraz bekleyip aynısını ona yapın. Bu onunla sizin arasında bir bağ yaratacaktır.


Göz teması kurun


Birisinin gözlerinin direk içine bakmak o kişiyi etkiler. Hatta o insanla yakınlık kurmanın en etkili yollarından birisidir. Öyleyse onu etkilemek için konuşurken gözlerine bakın. Elbette çok uzun bakın demiyoruz bu sefer bir tacizci gibi görünebilirsiniz.


Umutsuz görünmeyin


Erkekler umutsuz görünen veya kendine güvenmeyen kadınlardan hoşlanmazlar. Belki o an bir problemden dolayı umutsuz olabilirsiniz ancak bunu erkeğe hissetmemelisiniz. Özgüveni yüksek insanlar her zaman daha çok dikkat çeker.


Güvenilir olun


Hayatınızda siz güvenilmez bir erkek ister misiniz? Bunu erkeklerde istemez. İki insan arasındaki şeyler bazen gizli kalmalıdır. Söz konusu olan en yakın arkadaşınız bile olsa, aranızda geçen her şeyi anlatmanız kötü sonuçlar doğurabilir. Size güvenebileceğini ona gösterin.


Biraz gizem kalmalı


Erkekler gizemli kadınları merak eder, asla ona karşı açık bir kitap olmayın. Daha fazlasını öğrenmek için geri gelmesini istiyorsanız kendinizi hemen belli etmeyin. Ona kendiniz, hisleriniz ve hayatınızla ilgili her şeyi anlatmaktan çekinin. Daha fazlasını öğrenmek için o size geri gelecektir.


İlgi duyduğu şeyleri destekleyin


Sizin ilgi alanlarınıza ilgi gösteren bir erkek olsa güzel olmaz mıydı? Siz de onun ilgi alanlarına ilgi gösterin. Üstelik bahsi geçen ilgi alanlarından her zaman hoşlanmanız gerekmez. Ancak şans tanımanızda bir zarar yok, ayrıca siz de aynı beklentide olabilirsiniz. Bir ilişki olacaksa iki kişinin yaşayacağını unutmayın.


Beklemeyi bilin


Ondan deli gibi hoşlanıyor, onun için deliriyorsunuz. Hatta bir an önce sevişmek istiyor olabilirsiniz. Önce birbirinizi tanımanın tadını çıkarmalısınız. Anlık hevesler yüzünden uzun soluklu bir ilişkiyi baştan harcamamalısınız. Bazı şeyler beklemeye değer unutmayın..
 
Top