KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ock 2021 #2 Bazen bir fıkra anlatırsın yada şaka yaparsın bazısı güler bazısı da gülmez hatta şakaya kızanı olur. Olaya bakış açısı derim buna.
Bazen bir fıkra anlatırsın yada şaka yaparsın bazısı güler bazısı da gülmez hatta şakaya kızanı olur. Olaya bakış açısı derim buna.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Ock 2021 #3 Benimde Ecelim 1 KASIK su olucak )))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Ock 2021 #4 yesim434 dediki: Benimde Ecelim 1 KASIK su olucak ))) Genişletmek için tıklayın... korkma seni kimse bir kasik suda bogamaz
yesim434 dediki: Benimde Ecelim 1 KASIK su olucak ))) Genişletmek için tıklayın... korkma seni kimse bir kasik suda bogamaz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Ock 2021 #5 yilmaz27 dediki: korkma seni kimse bir kasik suda bogamaz Genişletmek için tıklayın... Beni kimse bogamazda ben anca kendi kendimi bogarim ))
yilmaz27 dediki: korkma seni kimse bir kasik suda bogamaz Genişletmek için tıklayın... Beni kimse bogamazda ben anca kendi kendimi bogarim ))
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ock 2021 #6 yesim434 dediki: Benimde Ecelim 1 KASIK su olucak ))) Genişletmek için tıklayın... O da benim elimden olacak??? yilmaz27 dediki: korkma seni kimse bir kasik suda bogamaz Genişletmek için tıklayın... Ben varım ya? yesim434 dediki: Beni kimse bogamazda ben anca kendi kendimi bogarim )) Genişletmek için tıklayın... Ben dururken mi,?
yesim434 dediki: Benimde Ecelim 1 KASIK su olucak ))) Genişletmek için tıklayın... O da benim elimden olacak??? yilmaz27 dediki: korkma seni kimse bir kasik suda bogamaz Genişletmek için tıklayın... Ben varım ya? yesim434 dediki: Beni kimse bogamazda ben anca kendi kendimi bogarim )) Genişletmek için tıklayın... Ben dururken mi,?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Ock 2021 #7 Hahaytt yani diyorsun sen ugrasma ben sana yardimci olurum )
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ock 2021 #8 yesim434 dediki: Hahaytt yani diyorsun sen ugrasma ben sana yardimci olurum ) Genişletmek için tıklayın... He ya
yesim434 dediki: Hahaytt yani diyorsun sen ugrasma ben sana yardimci olurum ) Genişletmek için tıklayın... He ya