Bir "Alo" Kendisine 124 Liraya Patladı

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Sivas Divriği Kaymakamlığı'nda talep ve şikayetlerin dinlendiği sırada, yaşlı adam telefonuyla yüksek sesle konuştuğu için 124 lira para cezasına çarptırıldı.

Sivas'ın Divriği ilçesinde kaymakamlık binası içerisinde cep telefonu ile yüksek sesle konuşan kişiye 124 TL para cezası kesildi.

KAYMAKAMLIKTA SIRADA BEKLERKEN TELEFONLA KONUŞTU

Divriği İlçe Kaymakamının vatandaşların şikayet ve taleplerini dinlediği bölümde, şikayetini anlatmak için salonda sırasını bekledi. 68 yaşındaki Mehmet Aydın, aynı zamanda cep telefonu ile konuşunca hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. POLİSLER

YÜKSEK SESLE KONUŞTUĞU İÇİN CEZA KESTİ

Kaymakamın odasından çıkan polis memurları, Aydın'a yüksek sesle konuşup gürültü kirliliği yaptığı gerekçesi ile 5326 sayılı Kabahatler kanununun 36. Maddesi kapsamında 124 TL para cezası kesti. Aydın kesilen cezayı erken ödediği için ceza 93 TL'ye indirildi.

"HAKSIZ YERE CEZA ALDIM CUMHURBAŞKANLIĞI'NA GİDECEĞİM"

Divriği'de tehlike saçan metruk binalarla ilgili Divriği güvenliği adına Kaymakamlığa gittiğini belirten Aydın, haksız bir ceza ile karşı karşıya kaldığını belirterek konuyu Cumhurbaşkanlığına kadar taşımayı düşündüğünü belitti.

Haberler
 
Top