Binalardaki Klima Çirkinliğine Son!

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Bayanlarımız, Bina cephelerinde ki klima çirkinli artık son buluyor.
Binalardaki-Klima-Cirkinligine-Son.jpg

Türkiye Distribütörlüğünü Akcor Havalandırma Sistemleri'nin yaptığı İtalyan Olimpia Splendid markası, dış ünitesiz klima ürünleri ile bir ilke imza atıyor. Bina cephelerine açılan küçük bir havalandırma deliği ile yaşanan görüntü kirliliğini ortadan kaldırarak binalar estetik bir görünüm kazanıyor.

Yaz sezonu yaklaşıyor. Dönem dönem mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcaklar nedeniyle klimalara olan talepte büyük artış yaşanacağı kesin. Ancak şu bir gerçek ki özellikle büyük kentlerde klima dış ünitelerinin bina cephelerinde yarattığı görüntü kirliliği ve tehlike her geçen gün ciddi boyutlara ulaşıyor. Çözüm ise Olimpia Splendid'in dış ünitesiz klimalarında.

Dış Ünitesiz Klima Nedir?

Dış ünitesiz duvar tipi monoblok klimalar, tek üniteden oluşurlar. Dış üniteleri yoktur. Soğutma amaçlı kullanım esnasında drenaj bağlantısına ihtiyaç duymazlar. Drenaj suyunu yoğuşturarak kondenzasyon havası ile birlikte dış ortama atarlar. Özel tasarımı sayesinde tarihi binalarda, otellerde ve dış ünite monte edilemeyen mekanlarda da rahatlıkla kullanabilir. Dış ünitesiz duvar tipi monoblok klimalar, mobil klimalara göre daha az yer kaplarlar.

Nasıl Monte Edilir?

Dış havaya bakan bir duvar veya cama, 15 cm çapında iki adet yatay baca açılarak monte edilirler. Bu bacalar klimanın kondenzasyon havasının dışarı atılmasını sağlarlar. Dış ünitesiz duvar tipi klimanızı monte edeceğiniz duvarın dış yüzeyi atmosfere veya açık bir alana bakmalıdır.
 
Top