''BeYTeR'' Kimliği

BeYTeR

Üye
Selamlar:

Ben SAKARYA'dan sizlerin arasında katılmaktan memnunum
Umarım iyi ve paylaşımcı bir platformda güzel bir adım atmak isterim.
Nasıl mı üye oldum kısaca:

Vakti zamanında bir genç varmış.
22 yasında olan bu delikanlı can sıkıntısından oturmus oturmus ve ardından internette acaba neler yapılabilir facebook harici düşünmeye başlamıs
Birden aklına 5 sene önce bir forum sitesine üye olduğu aklına gelmiş.Hayatına tekrar böyle bir huzur ortamı sağlamak için yeni bir forum aramaya koyulmus. GOOGLE'ye giren genç klayesinin tuşlarına tıkır tıkır ''Paylaşım Platformu'' yazmış.İlk sayfada şöyle bir dolaşmış ve ÇerezForum diye bir paylaşım platformu ile karşılaşmış. Üye olmus avatar imza vs. Uğraştıkdan sonra ilk konusunu açmış. Şu an okuduktan sonra ( Ukala, çocuk sanırım, velet dadandı, İçmiş herhalde, bu kim ya en iyisi yorum yazmamak vs. ) söylemleriniz olabilir. Zaten bu yazdıklarımı her okuyan her maddesini söylemiş sayılır. Çünkü okumadan geçmeyen yoktur yani :P.
Amacım saat 01:42'yi göstermişken bu saatte hem kendimi tanıtayım hemde birazcık tebessüm yarattıysam yüzünüzde kendimi iyi hissetmektir. Başka kötü bir amacım yoktur :).

Şimdilik benden bu kadar değerli üyeler, Hiç birinizi tanımıyorum umarım ilerleyen vakitlerde sizlerlede tanısmak ve hepinizin nasıl bir karaktere sahip olduğunu ögrenmek. Neden böyle bir şey istiyorum biliyormusun ? 1 insan kazanmak 1 lisan kazanmak kadar değerlidir. Ben senin karakterini öğrendikten sonra Bir sıkıntın moral bozukluğun anında nereden senin moralini düz tutmaya calısacağımı anlarım.
Evet sayın okurlar gördüğünüz gibi yazdıkları iyice anlamsızlasan delikanlı cok tuslara bastığı için beyninde ufak bir arıza söz konusu olmus. O nedenle birazcık klaye tuşlarına basmamasına ihtiyac duyuyor :)...

SAYGILAR ... :)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Harika bir taıtım olmuş :) Burası bir aile ortamıdır ve aramızda olmak isteyen herkese yerimiz hep var. Yok yok öyle içmiş falan diye de düşünmedim şahsen :) Gayet beğenerek okudum tanıtım yazısını.

Ancak belirtmekte fayda var şu an Chrome ile bağlıyım ve nickteki özel karakterler nedeniyle okuyabilmek mümkün değil. Bir ara tercih ettiğiniz bir nick ile değiştirebiliriz.

Hoşgeldiniz, iyi forumlar diliyorum...
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Hoşgeldiniz. Burası tamda aradığınız gibi bir ortam.
Tanıtım gerçekten güzel ve akıcı olmuş. Sıkılmadan okudum hepsini.
Kısa sürede herkesle kaynaşacağınız inanıyorum. Burası güzel bi aile ortamı ve herkes için yerimiz mevcut

Keyifli forumlar şimdiden.
 

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Hoşgeldin aramıza BeYTeR çok güzel tanıtım yapmışsın sabah sabah tebessüm ettirdin cidden bir kısmını çok beğendim 1 insan kazanmak 1 lisan kazanmak kadar değerlidir Çok güzel demişsin çok sevdiğim bir kelimedir :) Tekrar hoşgeldin diyor keyifli forumlar diler daimi olman dileğiyle:)
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
images?q=tbn:ANd9GcSmnDruu8ZSflxpS0W4Hf_Ioda9T8bCx2a_Vz7YvDnfR1wYoGyYj0AVWucYUQ.png



çok hoş bi yazıyla giriş yapmışsınız..Biz burda gelen herkese kucak açan sevgi dolu kocaman bi aileyiz..Sizde ailemize hoşgeldiniz...
 

BeYTeR

Üye
Teşekkür ediyorum
Yorumlarınız ve o sıcacık karşılamanız benide memnun etti.
Benim günün ilk ısıgında yüzümde güzel bir tebessüme neden olan siz değerli arkadaşlarım :)
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Merhaba hosgeldin Beyter ilk izlemin pozitif bir arkadaş canlandı gözümde daim olman bu pozitif halini hep koruman dileğiyle keyifli forumalar diyecegim ama zaten keyif almaya başlamışsın o zaman güzel vakit geçirmeler diyeyim.
 
Top