Eğlence testi Beyninizin Cinsiyeti Ne? - Test et

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Beyninizin cinsiyetinin ne olduğunu bilme zamanı geldi… Topuklu ayakkabılarınız, mini eteğiniz, özenli makyajınız ve uzun saçlarınızla oldukça feminensiniz. Peki ya beyniniz? Dış görünümünüz kadar dişi mi? Yoksa maskülen yanı daha mı ağır basıyor? Şimdi bu ilginç yaklaşımın uzantısını keşfetmenizin tam sırası…

Buradan:

Beyninizin Cinsiyeti Ne? | E-COZUM.NET
69135
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Benim ki çift cinsiyetli çıktı :)

Beyniniz çift cinsiyetli
İŞYERİNDE: Erkekler ve kadınlar ofis ortamında farklı davranış biçimleri sergilerler. Kadınlar daha paylaşıma ve interaktifken, erkekler daha agresif ve rekabetçidirler. Beyni çift cinsiyetli bir kişi olarak siz, bu iki farklı davranış biçimini de kendi içinizde dengeliyorsunuz, bu da genellikle lehinize işliyor.

SOSYAL HAYATTA: Sosyal ortamlarda çift cinsiyetli beyninizin maskülen yanı ağır basıyorsa, bu sizi arkadaşlarınızı yetenek ve becerilerine göre seçmeye itiyor olabilir. Unutmayalım ki erkekler Taş Devri'nde ava çıkarken yanlarına en sevdikleri dostlarını değil, avlanma kabiliyeti en yüksek kişileri almaya özen gösterirlerdi. Fakat eğer arkadaş çevreniz daha çok, gevezeliği seven neşeli insanlardan oluşuyorsa bu, sosyal hayatta beyninizin feminen tarafını kullandığınız anlamına gelir.

AŞKTA: Duygusal ilişkilerinizde kararlarınızı ne zaman sezgilerinizle (feminen beynin özelliği), ne zaman aklınızla (maskülen beynin özelliği) vereceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Bu da sizin hem erkeklerle sağlıklı ilişkiler kurmanızı, hem de doğru noktada doğru adımlar atmanızı kolaylaştırıyor. Çift cinsiyetli beynin karşı taraf için de bir avantaj olduğu kesin. Çünkü erkekler bir kadının ne tamamen kadın gibi, ne de tamamen kendileri gibi davranmasından hoşlanıyorlar.
 
Top